NAPRAZNIC 60CPR 1+1 CADOU

NAPRAZNIC 60CPR 1+1 CADOU Contribuie la  mentinerea procesului de multiplicare celulara in limite normale la nivelul tuturor organelor, putand fi administrat atat la barbati, cat si la femei;  combaterea riscului de sangerare; mentinerea sanatatii ovarelor, uterului si a sanilor. Mod de administrare Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Comprimatele se inghit cu apa. In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua. Ingrediente Ingrediente/comprimat: napraznic (Geranium robertianum) - parti aeriene (350 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal. Contrandicatii Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

NAPRAZNIC 60CPR 1+1 CADOU Contribuie la  mentinerea procesului de multiplicare celulara in limite normale la nivelul tuturor organelor, putand fi administrat atat la barbati, cat si la femei;  combaterea riscului de sangerare; mentinerea sanatatii ovarelor, uterului si a sanilor. Mod de administrare Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Comprimatele se inghit cu apa. In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua. Ingrediente Ingrediente/comprimat: napraznic (Geranium robertianum) – parti aeriene (350 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal. Contrandicatii Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Va recomandam produsul NAPRAZNIC 60CPR 1+1 CADOU vandut de la pretul de 17.9 RON.

Planta vietii Produsul este recomandat pentru mentinerea procesului de multiplicare celulara in limite normale la nivelul tuturor organelor. Produsul nu contine coloranti si conservanti.

CUMPARA

Categoria: Intimitate Cuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *