OMEGA 3-6-9 90CPS

OMEGA 3-6-9  90 capsule - Acizi grasi esentiali pentru organismul tau!   Beneficii:   - mentine concentratiile normale ale colesterolului din sange; - contribuie la funct - ia normală a inimii;- contribuie la mentinerea vederii normale;- contribuie la menținerea funcției normale a creierului; Ingrediente: Ulei de peste 18/12:  400mg./cps. Ulei din semințe de In (Linum usitatissimum) : 400 mg./cps. Ulei din semințe de Limba -mielului (Borago officinalis)  cu 20% GLA/ acid gamma-linolenic : 400 mg./cps.   Uleiul de peste poate reduce inflamatiile si are efecte pozitive asupra sistemului digestiv. De asemenea, beneficiile uleiului de peste pot include cresterea densitatii osoase, arderea grasimilor si imbunatatirea sanatatii creierului. Uleiul de seminte de in este are beneficii deosebite, conţinand de 2 ori mai mulţi acizi grasi Omega 3 decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 6 si Omega 9. Toti aceşti aminoacizi au un rol primordial in refacerea celulara, fiind foarte utili in diverse afectiuni. Proteina din uleiul de seminte de in este usor digerabila si contine toti aminoacizii necesari pentru mentinerea unui organism puternic si sanatos.   Uleiul de seminte de limba mielului contine potasiu si calciu si poate fi utilizata ca tonic pentru glandele suprarenale. Este un bun antiinflamator,   Mod de administrare OMEGA 3-6-9: 3 capsule pe zi, timp de 3 luni. Prezentare: 90 capsule Producator: Rotta Natura Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

OMEGA 3-6-9  90 capsule – Acizi grasi esentiali pentru organismul tau!   Beneficii:   – mentine concentratiile normale ale colesterolului din sange; – contribuie la funct – ia normală a inimii;- contribuie la mentinerea vederii normale;- contribuie la menținerea funcției normale a creierului; Ingrediente: Ulei de peste 18/12:  400mg./cps. Ulei din semințe de In (Linum usitatissimum) : 400 mg./cps. Ulei din semințe de Limba -mielului (Borago officinalis)  cu 20% GLA/ acid gamma-linolenic : 400 mg./cps.   Uleiul de peste poate reduce inflamatiile si are efecte pozitive asupra sistemului digestiv. De asemenea, beneficiile uleiului de peste pot include cresterea densitatii osoase, arderea grasimilor si imbunatatirea sanatatii creierului. Uleiul de seminte de in este are beneficii deosebite, conţinand de 2 ori mai mulţi acizi grasi Omega 3 decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 6 si Omega 9. Toti aceşti aminoacizi au un rol primordial in refacerea celulara, fiind foarte utili in diverse afectiuni. Proteina din uleiul de seminte de in este usor digerabila si contine toti aminoacizii necesari pentru mentinerea unui organism puternic si sanatos.   Uleiul de seminte de limba mielului contine potasiu si calciu si poate fi utilizata ca tonic pentru glandele suprarenale. Este un bun antiinflamator,   Mod de administrare OMEGA 3-6-9: 3 capsule pe zi, timp de 3 luni. Prezentare: 90 capsule Producator: Rotta Natura Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Va recomandam produsul OMEGA 3-6-9 90CPS vandut de la pretul de 37.67 RON.

Sursa vegetala de acizi grasi 3, 6, 9, Omega 3-6-9 este esential pentru buna functionare a sistemului imunitar, digestiv si cardiovascular. Sursa vegetala de acizi grasi 3, 6, 9, acest Naturalis Omega 3-6-9 vegetal este esential pentru buna functionare a

CUMPARA

Categoria: Pentru Colesterol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *