Pachet pentru Cresterea Parului

Pachet pentru Cresterea Parului Sampon nutritiv pentru cresterea parului - Hraneste, regenereza si revitalizeaza firul de par! Compozitie: aqua, natrii laurylsulfas, sodium cloride, natrii citras, alcoholum, glycerolum, natrii benzoas, Triticum germinatum, Juglandis folium, spirulina platensis, gel hidrosolubil, aroma, vitamina B5 Actiuni: Spirulina contine vitaminele A, C, B1, E, aminoacizi,minerale (zinc, mangan, cu-pru, seleniu),ceea ce favorizeaza cresterea parului, ii completeaza deficitul nutritional, asigura vascularizatia locala. Microparticulele de spirulina, asociate cu extractele din germeni de grau, frunze de nuc si vitamina B5, regenereaza parul si il apara de efectele nocive din mediul inconjurator. In felul acesta, parul devine rezistent, suplu, capata volum si structura. Indicatii: Completeaza deficitul nutritional si stimuleaza vascularizatia locala. Mod de administrare: Aplicati samponul pe pielea capului si pe parul ud; masati usor. Clatiti si repetati operatia.   Ulei Organic de Oregano Salbatic 80% Carvacrol 30ml Uleiul de oregano reprezinta unul dintre cele mai naturale si eficiente metode de a obtine un par frumos si catifelat. Este perfect pentru persoanele care sufera de matreata si mancarimi ale scalpului. O picatura de ulei esential de oregano impreuna cu un alt produs contra matretii cu siguranta va face minuni intr-un timp foarte scurt. Reprezinta una dintre cele mai buna surse antibacteriene ce ajuta la prevenirea aparitiei ciupercilor si bacteriilor care se pot dezvolta pe scalp. Un alt avantaj al uleiului de oregano ar fi acela ca persoanele care sufera de caderea parului pot folosi in mod regulat ulei de oregano pentru a scapa de aceasta problema stresanta. Printr-un complex de ingrediente active precum acizi grasi, uleiul de oregano imbunatateste structura firului de par de la radacina pana la varf. Parul va deveni automat mai puternic si plin de stralucire. Nu este nevoie de o clatire dupa folosirea acestui ulei pentru ca acesta se absoarbe rapid in firul de par fara a lasa urme uleioase.

Pachet pentru Cresterea Parului Sampon nutritiv pentru cresterea parului – Hraneste, regenereza si revitalizeaza firul de par! Compozitie: aqua, natrii laurylsulfas, sodium cloride, natrii citras, alcoholum, glycerolum, natrii benzoas, Triticum germinatum, Juglandis folium, spirulina platensis, gel hidrosolubil, aroma, vitamina B5 Actiuni: Spirulina contine vitaminele A, C, B1, E, aminoacizi,minerale (zinc, mangan, cu-pru, seleniu),ceea ce favorizeaza cresterea parului, ii completeaza deficitul nutritional, asigura vascularizatia locala. Microparticulele de spirulina, asociate cu extractele din germeni de grau, frunze de nuc si vitamina B5, regenereaza parul si il apara de efectele nocive din mediul inconjurator. In felul acesta, parul devine rezistent, suplu, capata volum si structura. Indicatii: Completeaza deficitul nutritional si stimuleaza vascularizatia locala. Mod de administrare: Aplicati samponul pe pielea capului si pe parul ud; masati usor. Clatiti si repetati operatia.   Ulei Organic de Oregano Salbatic 80% Carvacrol 30ml Uleiul de oregano reprezinta unul dintre cele mai naturale si eficiente metode de a obtine un par frumos si catifelat. Este perfect pentru persoanele care sufera de matreata si mancarimi ale scalpului. O picatura de ulei esential de oregano impreuna cu un alt produs contra matretii cu siguranta va face minuni intr-un timp foarte scurt. Reprezinta una dintre cele mai buna surse antibacteriene ce ajuta la prevenirea aparitiei ciupercilor si bacteriilor care se pot dezvolta pe scalp. Un alt avantaj al uleiului de oregano ar fi acela ca persoanele care sufera de caderea parului pot folosi in mod regulat ulei de oregano pentru a scapa de aceasta problema stresanta. Printr-un complex de ingrediente active precum acizi grasi, uleiul de oregano imbunatateste structura firului de par de la radacina pana la varf. Parul va deveni automat mai puternic si plin de stralucire. Nu este nevoie de o clatire dupa folosirea acestui ulei pentru ca acesta se absoarbe rapid in firul de par fara a lasa urme uleioase.

Va recomandam produsul Pachet pentru Cresterea Parului vandut de la pretul de 138.18 RON.

Pachetul contine: Sampon Nutritiv pentru Cresterea Parului 200ml – Favisan;Ulei Organic de Oregano Salbatic 80% Carvacrol 30ml.

CUMPARA

Categoria: Ingrijirea Parului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *