PACHET PLANTEXTRAKT PENTRU RAHITISM

PACHET PLANTEXTRAKT PENTRU RAHITISM Ce este rahitismul? Rahitismul este o afectiune provocata de carenta de vitamina D - acea vitamina necesara pentru mineralizarea tesutului osos. Rahitismul este, de regula, boala primilor doi ani de viata si debuteaza la numai câteva saptamâni de la nastere dar poate fi preîntâmpinat prin administrarea unor doze suplimentare de vitamina D. La ce copii poate apare rahitismul? Rahitismul se poate manifesta la toti copiii care traiesc in zonele temperate sau nordice - in general mai putin insorite sau - ca particularitate: cu rata mare de poluare. Mod de administrare: - dimineata: Mena Q7 (copii peste 12 ani) si Extract din muguri de Brad - Abies pectinata MG=D1/MG; - pranz: Extract din mladite de Maces - Rosa canina MG=D1/MG; - seara: Extract din muguri de Mesteacan - Betula verrucosa MG=D1; Aceasta schema se administreaza timp de 3-4 luni.

PACHET PLANTEXTRAKT PENTRU RAHITISM Ce este rahitismul? Rahitismul este o afectiune provocata de carenta de vitamina D – acea vitamina necesara pentru mineralizarea tesutului osos. Rahitismul este, de regula, boala primilor doi ani de viata si debuteaza la numai câteva saptamâni de la nastere dar poate fi preîntâmpinat prin administrarea unor doze suplimentare de vitamina D. La ce copii poate apare rahitismul? Rahitismul se poate manifesta la toti copiii care traiesc in zonele temperate sau nordice – in general mai putin insorite sau – ca particularitate: cu rata mare de poluare. Mod de administrare: – dimineata: Mena Q7 (copii peste 12 ani) si Extract din muguri de Brad – Abies pectinata MG=D1/MG; – pranz: Extract din mladite de Maces – Rosa canina MG=D1/MG; – seara: Extract din muguri de Mesteacan – Betula verrucosa MG=D1; Aceasta schema se administreaza timp de 3-4 luni.

Va recomandam produsul PACHET PLANTEXTRAKT PENTRU RAHITISM vandut de la pretul de 74.71 RON.

Imbunătăţeşte metabolismul calciului şi al fosforului, ajută la creşterea armonioasă, poate reduce durerile osoase de creştere, menţine integritatea smalţului dentar, recomandat în tulburări ale dentiţiei la copii (întârzieri ale erupţiei dentare, carii)

CUMPARA

Categoria: Suplimente Alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *