Pachet Sampon+Balsam Pentru Intarirea si Cresterea Parului + Ulei de Cocos 500ml Raw

Sampon Pentru Intarirea si Cresterea Parului cu Lapte De Capra 600Ml Lupta impotriva radicalilor liberi, are proprietati antiinflamatorii, antialergice si antibacteriene, este un regenerant puternic. Datorita continutului mare de calciu si fosfor, laptele hraneste intensiv, regenereaza si intareste firele de par. Confera stralucire si un aspect sanatos. Samponul este imbogatit cu proteine de grau (hranesc scalpul, consolideaza radacinile parului, stimuleaza cresterea lui) si elastina (reface structura parului, confera rezistenta firelor de par). Cantitate: 600ml   Balsam Pentru Intarirea si Cresterea Parului din Lapte De Capra 600Ml Lupta impotriva radicalilor liberi, are proprietati antiinflamatorii, antialergice si antibacteriene, este un regenerant puternic. Datorita continutului mare de calciu si fosfor, laptele hraneste intensiv, regenereaza si intareste firele de par. Confera stralucire si un aspect sanatos. Balsamul este imbogatit cu proteine de grau (hranesc scalpul, consolideaza radacinile parului, stimuleaza cresterea lui) si elastina (reface structura parului, confera rezistenta firelor de par). Balsamul creste eficienta samponului, lasa parul matasos si usor de pieptanat. Cantitate 600ml   Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin - Certificat Kosher   Ulei de nuca de cocos: Uleiul de cocos este foarte popular ca tratament pentru par si este folosit pretutindeni in lume, datorita proprietatilor benefice pe care le are. Uleiul de cocos are foarte multi carbohidrati, vitamine si minerale importante pentru organism. A fost utilizat in masti pentru par de mult timp si a dat rezultate remarcabile. Anumite componente pastreaza parul puternic, hranit si protejat de efectele imbatranirii premature, cum ar fi pierderea excesiva a parului. Inainte de a incepe sa utilizezi acest ulei pentru functiile sale benefice, afla de ce este atat de special si de ce milioane de oameni aleg sa-l foloseasca.Uleiul de nuca de cocos este, probabil, cel mai bun ulei pentru prevenirea caderii parului. Acest ulei este utilizat pe scară larga în India si nimeni nu poate pune la îndoiala calitatea parului pe care femeile indiene il poseda. Uleiul de nuca de cocos actioneaza ca agent de etansare prin prevenirea pierderii parului. In afara de nutritia oferita parului , acidul lauric din uleiul de nuca de cocos are proprietati antibacteriene , care protejeaza scalpul de infectii.  

Sampon Pentru Intarirea si Cresterea Parului cu Lapte De Capra 600Ml Lupta impotriva radicalilor liberi, are proprietati antiinflamatorii, antialergice si antibacteriene, este un regenerant puternic. Datorita continutului mare de calciu si fosfor, laptele hraneste intensiv, regenereaza si intareste firele de par. Confera stralucire si un aspect sanatos. Samponul este imbogatit cu proteine de grau (hranesc scalpul, consolideaza radacinile parului, stimuleaza cresterea lui) si elastina (reface structura parului, confera rezistenta firelor de par). Cantitate: 600ml   Balsam Pentru Intarirea si Cresterea Parului din Lapte De Capra 600Ml Lupta impotriva radicalilor liberi, are proprietati antiinflamatorii, antialergice si antibacteriene, este un regenerant puternic. Datorita continutului mare de calciu si fosfor, laptele hraneste intensiv, regenereaza si intareste firele de par. Confera stralucire si un aspect sanatos. Balsamul este imbogatit cu proteine de grau (hranesc scalpul, consolideaza radacinile parului, stimuleaza cresterea lui) si elastina (reface structura parului, confera rezistenta firelor de par). Balsamul creste eficienta samponului, lasa parul matasos si usor de pieptanat. Cantitate 600ml   Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin – Certificat Kosher   Ulei de nuca de cocos: Uleiul de cocos este foarte popular ca tratament pentru par si este folosit pretutindeni in lume, datorita proprietatilor benefice pe care le are. Uleiul de cocos are foarte multi carbohidrati, vitamine si minerale importante pentru organism. A fost utilizat in masti pentru par de mult timp si a dat rezultate remarcabile. Anumite componente pastreaza parul puternic, hranit si protejat de efectele imbatranirii premature, cum ar fi pierderea excesiva a parului. Inainte de a incepe sa utilizezi acest ulei pentru functiile sale benefice, afla de ce este atat de special si de ce milioane de oameni aleg sa-l foloseasca.Uleiul de nuca de cocos este, probabil, cel mai bun ulei pentru prevenirea caderii parului. Acest ulei este utilizat pe scară larga în India si nimeni nu poate pune la îndoiala calitatea parului pe care femeile indiene il poseda. Uleiul de nuca de cocos actioneaza ca agent de etansare prin prevenirea pierderii parului. In afara de nutritia oferita parului , acidul lauric din uleiul de nuca de cocos are proprietati antibacteriene , care protejeaza scalpul de infectii.  

Va recomandam produsul Pachet Sampon+Balsam Pentru Intarirea si Cresterea Parului + Ulei de Cocos 500ml Raw vandut de la pretul de 122.2 RON.

Pachetul contine: -Sampon Pentru Intarirea si Cresterea Parului cu Lapte De Capra 600Ml; -Balsam Pentru Intarirea si Cresterea Parului din Lapte De Capra 600Ml; -Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin – Certificat Kosher.

CUMPARA

Categoria: Ingrijirea Parului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *