PASTA DE DINTI COLGATE SMILES PTR. COPII INTRE 0 – 6 ANI – 50 ML

PASTA DE DINTI COLGATE SMILES PTR. COPII INTRE 0 - 6 ANI - 50 ML Aceasta pasta de dinti a fost creata special pentru dentitia de lapte. Folositi o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob de mazare, pentru a oferi doza corecta de fluor/zi, pentru copii cu varste intre 0 si 6 ani. Protectie dovedita impotriva cariilor. Curatare foarte delicata. Gust usor mentolat. Pasta de dinti Colgate pentru copii, cel mai bun inceput pentru o viata de zambete sanatoase. Creata cu sprijinul si expertiza medicilor dentisti pediatri, pentru dintii de lapte.

PASTA DE DINTI COLGATE SMILES PTR. COPII INTRE 0 – 6 ANI – 50 ML Aceasta pasta de dinti a fost creata special pentru dentitia de lapte. Folositi o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob de mazare, pentru a oferi doza corecta de fluor/zi, pentru copii cu varste intre 0 si 6 ani. Protectie dovedita impotriva cariilor. Curatare foarte delicata. Gust usor mentolat. Pasta de dinti Colgate pentru copii, cel mai bun inceput pentru o viata de zambete sanatoase. Creata cu sprijinul si expertiza medicilor dentisti pediatri, pentru dintii de lapte.

Va recomandam produsul PASTA DE DINTI COLGATE SMILES PTR. COPII INTRE 0 – 6 ANI – 50 ML vandut de la pretul de 8.63 RON.

Aceasta pasta de dinti a fost creata special pentru dentitia de lapte.

CUMPARA

Categoria: Mama si Copilul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *