PERMEN 30TB – indisponibil momentan

Principalele substanţe active (L-arginina şi extractul de Tribulus terrestris) au efect benefic în special asupra calităţii şi duratei erecţiei. Ginsengul creşte apetitul sexual – libidoul.L-arginina şi Tribulus influenţează pozitiv spermatogeneza, având rol în creşterea fertilităţii. Folosirea regulată a produsului creşte calitatea vieţii sexuale a bărbaţilor. ajuta la inducerea erectiei si pastrarea erectiilor ajuta la inlaturarea problemelor sexuale masculine stimuleaza apetitul masculin si potenta stimuleaza fertilitatea imbunatateste viata sexualaCompozitie permen:Doza zilnică recomandată (3 tablete) conţine: Tribulus terrestris extract standardizat 40% saponine 750,0 mg - Ginseng (Panax ginseng)extract standardizat 27-30% ginsenozide 250,0 mg -L-arginină 500,1 mg - Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, în timpul sau după mese. Este recomandată folosirea pe durate lungi (2-3 luni)pentru a readuce potenta la cote maxime de satisfactie pentru ambii parteneri.Efecte nA nu se administra la copii sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Actioneaza asupra sporirii nivelului de testosteron-hormon sexualmasculin, care se manifesta prin cresterea evidenta a libido-ului.Datorita efectelor sale pozitive, aceasta substanta a fost folosita inmedicina traditionala chineza si indiana, mai ales pentru sporireaspermatogenezei (formarea spermei), dar si pentru imbunatatireaerectiei.Studiile efectuate au demonstrat o imbunatatire a comportamentuluisexual de pana la 30% ca urmare a efectelor stimulatoare aleextractului. Este absolut necesara pentru un proces normal de spermatogeneza. Ajutala o mai buna irigare cu sange a organelor sexuale, influentand astfelpozitiv soliditatea si durata erectiei.Administrarea de L-arginina barbatilor infertili timp de 6-8 saptamania sporit semnificativ numarul de spermatozoizi si mobilitatea lor lamajoritatea pacientilor. Este cunoscut si folosit de secole drept afrodisiac, imbunatatindrandamentul sexual. Datorita efectelor lui stimulatoare asuprasistemului nervos central, ajuta la o stapanire mai usoara asituatiilor exigente atat fizic, cat si psihic. Ajuta la un grad maimare de buna dispozitie fizica si psihica. Influenteaza pozitivlibido-ul. Studiile clinice in care pacientilor monitorizati li s-aadministrat ginseng au demonstrat o imbunatatire a parametrilor sexuali.Efectele asupra disfunctiei erectile s-au facut simtite dupa oadministrare de mai multe saptamani prin capacitatea de a provocaerectia.Combinatia acestor trei substante active ajuta la o imbunatatireconsiderabila a potentei. Efectele principale pot fi observate in ceeace priveste imbunatatirea si prelungirea duratei erectiei, sporireafertilitatii si a conditiei fizice. Se administreaza cate 3 tablete zilnic. Efectul este vizibil dupa 3 saptamani de administrare.

Principalele substanţe active (L-arginina şi extractul de Tribulus terrestris) au efect benefic în special asupra calităţii şi duratei erecţiei. Ginsengul creşte apetitul sexual – libidoul.L-arginina şi Tribulus influenţează pozitiv spermatogeneza, având rol în creşterea fertilităţii. Folosirea regulată a produsului creşte calitatea vieţii sexuale a bărbaţilor. ajuta la inducerea erectiei si pastrarea erectiilor ajuta la inlaturarea problemelor sexuale masculine stimuleaza apetitul masculin si potenta stimuleaza fertilitatea imbunatateste viata sexualaCompozitie permen:Doza zilnică recomandată (3 tablete) conţine: Tribulus terrestris extract standardizat 40% saponine 750,0 mg – Ginseng (Panax ginseng)extract standardizat 27-30% ginsenozide 250,0 mg -L-arginină 500,1 mg – Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, în timpul sau după mese. Este recomandată folosirea pe durate lungi (2-3 luni)pentru a readuce potenta la cote maxime de satisfactie pentru ambii parteneri.Efecte nA nu se administra la copii sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Actioneaza asupra sporirii nivelului de testosteron-hormon sexualmasculin, care se manifesta prin cresterea evidenta a libido-ului.Datorita efectelor sale pozitive, aceasta substanta a fost folosita inmedicina traditionala chineza si indiana, mai ales pentru sporireaspermatogenezei (formarea spermei), dar si pentru imbunatatireaerectiei.Studiile efectuate au demonstrat o imbunatatire a comportamentuluisexual de pana la 30% ca urmare a efectelor stimulatoare aleextractului. Este absolut necesara pentru un proces normal de spermatogeneza. Ajutala o mai buna irigare cu sange a organelor sexuale, influentand astfelpozitiv soliditatea si durata erectiei.Administrarea de L-arginina barbatilor infertili timp de 6-8 saptamania sporit semnificativ numarul de spermatozoizi si mobilitatea lor lamajoritatea pacientilor. Este cunoscut si folosit de secole drept afrodisiac, imbunatatindrandamentul sexual. Datorita efectelor lui stimulatoare asuprasistemului nervos central, ajuta la o stapanire mai usoara asituatiilor exigente atat fizic, cat si psihic. Ajuta la un grad maimare de buna dispozitie fizica si psihica. Influenteaza pozitivlibido-ul. Studiile clinice in care pacientilor monitorizati li s-aadministrat ginseng au demonstrat o imbunatatire a parametrilor sexuali.Efectele asupra disfunctiei erectile s-au facut simtite dupa oadministrare de mai multe saptamani prin capacitatea de a provocaerectia.Combinatia acestor trei substante active ajuta la o imbunatatireconsiderabila a potentei. Efectele principale pot fi observate in ceeace priveste imbunatatirea si prelungirea duratei erectiei, sporireafertilitatii si a conditiei fizice. Se administreaza cate 3 tablete zilnic. Efectul este vizibil dupa 3 saptamani de administrare.

Va recomandam produsul PERMEN 30TB – indisponibil momentan vandut de la pretul de 55.99 RON.

Permen este un produs unic, conceput special pentru îmbunătăţirea activităţii sexuale a bărbaţilor. Are un efect benefic asupra funcţionării organelor genitale, prelungeşte erecţia, stimulează virilitatea, libidoul şi potenţa. 

CUMPARA

Categoria: Intimitate Cuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *