PERNA ELECTRICA MICROLIFE FH200

PERNA ELECTRICA MICROLIFE FH200 Descriere:  Microlife FH 200 are 6 trepte de temperatura, oprire automata după 90 minute. Nivel ridicat de siguranta în functionare, incluzand un sistem suplimentar de securitate.  Recomandat pentru: aplicarea terapiei prin căldură pe anumite zone ale corpului (sale, spate, etc.) Caracteristici: - Timp scurt de incalzire;- Marime: 36 x 44cm;- Sistem triplu de siguranta;- 6 trepte de temperatura;- Reglarea temperaturii în 6 trepte;- Repartizare uniforma a incalzirii;- Rezistenta din sarma ultra-subtire;- Oprire automata după 90 minute;- Incalzire rapida;- Material textil moale si confortabil;- Fata de bumbac spălabila la masina;- Emisie electromagnetica scăzuta;- Inalta siguranta în functionare. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

PERNA ELECTRICA MICROLIFE FH200 Descriere:  Microlife FH 200 are 6 trepte de temperatura, oprire automata după 90 minute. Nivel ridicat de siguranta în functionare, incluzand un sistem suplimentar de securitate.  Recomandat pentru: aplicarea terapiei prin căldură pe anumite zone ale corpului (sale, spate, etc.) Caracteristici: – Timp scurt de incalzire;- Marime: 36 x 44cm;- Sistem triplu de siguranta;- 6 trepte de temperatura;- Reglarea temperaturii în 6 trepte;- Repartizare uniforma a incalzirii;- Rezistenta din sarma ultra-subtire;- Oprire automata după 90 minute;- Incalzire rapida;- Material textil moale si confortabil;- Fata de bumbac spălabila la masina;- Emisie electromagnetica scăzuta;- Inalta siguranta în functionare. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Va recomandam produsul PERNA ELECTRICA MICROLIFE FH200 vandut de la pretul de 168.9 RON.

Perna electrica Microlife FH 200 are suprafata foarte neteda si confortabila, distributie uniforma a caldurii si control strict al temperaturii.

CUMPARA

Categoria: Aparatura si Accesorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *