PERSEDON NOAPTE 15CPR

PERSEDON NOAPTE 15CPR relaxează și reduce stresul având efect sedativ moderat. Indicatii:  Persedon Noapte x15 cpr facilitează instalarea somnului la persoanele cu dificultăți în a adormi, ajută la îmbunătățirea calității somnului. Relaxează și reduce stresul având efect sedativ moderat. Îmbunătățește tonusul general și ajută la menținerea sănătății psihice. Contribuie la menținerea capacității de memorare și concentrare.Se recomanda folosirea impreuna cu Persedon Zi 15 comprimate.Compozitie per 1 comprimat: - 1 comprimat de 600 mg conține:- Extract uscat de : Valeriană 250 mg , Mac Californian 150 mg, Roiniță 150 mg+ Melatonină 1 mg.   Mod de administrare: 1-2 comprimate/zi, între mese sau cu cel puțin o jumătate de oră înainte de culcare. Se poate administra începând cu vârsta de 14 ani.Contraindicatii: Sarcină și Alăptarea: Va rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a lua Persedon Noapte.Conducerea Vehiculelor: În doza recomandată, Persedon Noapte nu are influență asupra capacității de a conduce vehicule.Folosirea împreună cu alcool etilic: Nu se recomandă administrarea Persedon Noapte cu alcool etilic.   Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

PERSEDON NOAPTE 15CPR relaxează și reduce stresul având efect sedativ moderat. Indicatii:  Persedon Noapte x15 cpr facilitează instalarea somnului la persoanele cu dificultăți în a adormi, ajută la îmbunătățirea calității somnului. Relaxează și reduce stresul având efect sedativ moderat. Îmbunătățește tonusul general și ajută la menținerea sănătății psihice. Contribuie la menținerea capacității de memorare și concentrare.Se recomanda folosirea impreuna cu Persedon Zi 15 comprimate.Compozitie per 1 comprimat: – 1 comprimat de 600 mg conține:- Extract uscat de : Valeriană 250 mg , Mac Californian 150 mg, Roiniță 150 mg+ Melatonină 1 mg.   Mod de administrare: 1-2 comprimate/zi, între mese sau cu cel puțin o jumătate de oră înainte de culcare. Se poate administra începând cu vârsta de 14 ani.Contraindicatii: Sarcină și Alăptarea: Va rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a lua Persedon Noapte.Conducerea Vehiculelor: În doza recomandată, Persedon Noapte nu are influență asupra capacității de a conduce vehicule.Folosirea împreună cu alcool etilic: Nu se recomandă administrarea Persedon Noapte cu alcool etilic.   Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Va recomandam produsul PERSEDON NOAPTE 15CPR vandut de la pretul de 19.25 RON.

Persedon Noapte x15 cpr facilitează instalarea somnului la persoanele cu dificultăți în a adormi, ajută la îmbunătățirea calității somnului.

CUMPARA

Categoria: Suplimente Alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *