POLEN CRUD POLIFLOR 250G API VITALIS

Polenul Crud Poliflor - Protectorul colonului si al sistemului digestiv ! Beneficii:  Principalul rol al Polenului Crud Polifor este constituit de capacitatea de-a curata colonul, iar prin intermediul enzimelor si lactobacililor din compozitie reuseste sa regenereze flora intestinala, dar si sa regleze tranzitul intestinal.  Totodata, are rolul de-a intari sistemul imunitar.  Complexul de vitamine A, B, C si E din compozitie ajuta organismul sa isi recapete energia, pofta de viata si energie  Polen Crud restaurează echilibrul organismului, atât la nivel fizic cât şi psihic. Descriere:     Polenul Crud este foarte bogat în complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12). De asemenea acesta conţine şi elemente minerale precum Fierul, Calciul, Zincul, Seleniul, fiind o sursă importantă de energie, ajutand la completarea carenţelor de vitamine, proteine şi minerale, astfel completând deficienţele unei alimentaţii deficitare, de care suferim cu totii.  Fitosterolii conţinuţi de Polenul Crud ajută la scăderea colesterolului şi menţinerea acestuia la un nivel mic, astfel Polenul Crud este un ajutor important pentru cei care suferă de afecţiuni cardio-vasculare sau ateroscleroza, iar carotenoidele contribuie la buna functionare a metabolismului celular. Polenul Crud este util si în problemele ale prostatei, ajutand in prevenirea si tratarea cancerului si adenomului de prostata. De asemenea, consumul de Polen Crud are efecte pozitive si asupra afectiunilor ficatului. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.  

Polenul Crud Poliflor – Protectorul colonului si al sistemului digestiv ! Beneficii:  Principalul rol al Polenului Crud Polifor este constituit de capacitatea de-a curata colonul, iar prin intermediul enzimelor si lactobacililor din compozitie reuseste sa regenereze flora intestinala, dar si sa regleze tranzitul intestinal.  Totodata, are rolul de-a intari sistemul imunitar.  Complexul de vitamine A, B, C si E din compozitie ajuta organismul sa isi recapete energia, pofta de viata si energie  Polen Crud restaurează echilibrul organismului, atât la nivel fizic cât şi psihic. Descriere:     Polenul Crud este foarte bogat în complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12). De asemenea acesta conţine şi elemente minerale precum Fierul, Calciul, Zincul, Seleniul, fiind o sursă importantă de energie, ajutand la completarea carenţelor de vitamine, proteine şi minerale, astfel completând deficienţele unei alimentaţii deficitare, de care suferim cu totii.  Fitosterolii conţinuţi de Polenul Crud ajută la scăderea colesterolului şi menţinerea acestuia la un nivel mic, astfel Polenul Crud este un ajutor important pentru cei care suferă de afecţiuni cardio-vasculare sau ateroscleroza, iar carotenoidele contribuie la buna functionare a metabolismului celular. Polenul Crud este util si în problemele ale prostatei, ajutand in prevenirea si tratarea cancerului si adenomului de prostata. De asemenea, consumul de Polen Crud are efecte pozitive si asupra afectiunilor ficatului. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.  

Va recomandam produsul POLEN CRUD POLIFLOR 250G API VITALIS vandut de la pretul de 29.01 RON.

Polenul Crud Poliflor constituie unul dintre cele mai complete alimente prin prisma continutului bogat in amino-acizi, vitamine, minerale si lactobacili care au rolul de-a proteja si regenera flora intestinala.

CUMPARA

Categoria: Polen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *