POLENOLECITIN 100 G

Polenolecitin - iti reda energia si pofta de viata Produsul POLENOLECITIN este un produs sub forma granulata, cu gust plăcut, dulce, uşor de administrat. Lecitina vegetală conţine fosfolipide totale (fosfatidilcolină, fosfatidiletanolamină, fosfatidilinozitol) – constituenţi esenţiali ai tuturor ţesuturilor. Are rol de favorizare a proceselor de creştere şi dezvoltare a organismului. Polenul recoltat de albine este bogat în proteine şi aminoacizi, o gamă largă de vitamine, enzime şi săruri minerale şi reprezintă o însemnată sursă naturală de antioxidanţi. Mierea de albine conţine glucide, mai ales glucoză şi fructoză, acestea fiind zaharuri simple direct asimilabile.   Indicaţii:  ca supliment nutritiv dietetic în stări de denutriţie, anemii, stări carenţiale asociate unor afecţiuni cronice, sau convalescenţe după afecţiuni hepatice; ca stimulent şi tonic general în scăderea randamentului fizic şi intelectual, surmenaj, oboseală.   Mod de administrare:- Copii: 1-2 linguriţe/zi la mesele de dimineaţă;- Adulti: 3 linguriţe pe zi, pe intreaga perioada de efort sau în cure de 4 săptămâni. Administrarea produsului poate fi reluată după o pauză de 10 zile. Se va evita administrarea produsului, seara, înainte de culcare. Valoare energetica: 404,15 kcal/100g   Prezentare: 100 g   Producator: Institutul Apicol Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Polenolecitin – iti reda energia si pofta de viata Produsul POLENOLECITIN este un produs sub forma granulata, cu gust plăcut, dulce, uşor de administrat. Lecitina vegetală conţine fosfolipide totale (fosfatidilcolină, fosfatidiletanolamină, fosfatidilinozitol) – constituenţi esenţiali ai tuturor ţesuturilor. Are rol de favorizare a proceselor de creştere şi dezvoltare a organismului. Polenul recoltat de albine este bogat în proteine şi aminoacizi, o gamă largă de vitamine, enzime şi săruri minerale şi reprezintă o însemnată sursă naturală de antioxidanţi. Mierea de albine conţine glucide, mai ales glucoză şi fructoză, acestea fiind zaharuri simple direct asimilabile.   Indicaţii:  ca supliment nutritiv dietetic în stări de denutriţie, anemii, stări carenţiale asociate unor afecţiuni cronice, sau convalescenţe după afecţiuni hepatice; ca stimulent şi tonic general în scăderea randamentului fizic şi intelectual, surmenaj, oboseală.   Mod de administrare:- Copii: 1-2 linguriţe/zi la mesele de dimineaţă;- Adulti: 3 linguriţe pe zi, pe intreaga perioada de efort sau în cure de 4 săptămâni. Administrarea produsului poate fi reluată după o pauză de 10 zile. Se va evita administrarea produsului, seara, înainte de culcare. Valoare energetica: 404,15 kcal/100g   Prezentare: 100 g   Producator: Institutul Apicol Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Va recomandam produsul POLENOLECITIN 100 G vandut de la pretul de 18.0 RON.

Are rolul de-a favoriza procesele de crestere si dezvoltare a organismului intrucat polenul este bogat în proteine si aminoacizi, o multitudine de vitamine, enzime si saruri minerale, ceea ce il transforma intr-o insemnata sursa naturala de antioxidanti.

CUMPARA

Categoria: Polen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *