PROTOCOL PENTRU ULCER GASTRIC NEPERFORAT, DUODENITA SI GASTRITA

Protocol pentru ulcer gastric neperforat, duodenita si gastrita. Un protocol compus din urmatoarele produse / tratamente naturiste: INDOLE-3-CARBINOL 30CPS , 225MG X 2 FLACOANE 6/zi (3-3) intre mese pe stomacul gol timp de 5 zile urmat de 4/zi (2-2) timp de 5 zile urmat de 2/zi (1-1) NIGELLA-BLACK CUMIN OIL 60CPS.GEL, 500MG 4/zi (2-2) 2 dimineeata + 2 seara APPLE PECTIN 90CPS, 330MG 6/zi (3-3): 3 dimineata la sculare, plus 3 seara la culcare. Omeprazol* (Omez) 20 mg (*de la farmacie): 2/zi (1-1) intre mese, impreuna cu Indole-3-Carbinol .   * - Produsul Omeprazol poate fi achizitionat de la farmacie. Poza folosita pe site este doar cu titlu de prezentare. Pretul protocolului contine pachetul compus din produsele 1 flacon Pectina de mar, 2 flacoane Indole-3-Carbinol si 1 flacon Nigella . MOD DE ADMINISTRARE:   Se administreaza timp de 15 zile! Se mai poate administra in paralel si cate o jumatate lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa calduta de 2 ori pe zi De preferat se vor consuma pe perioada protocolului 2 paharele, pe zi, de suc proaspat din varza alba. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.  

Protocol pentru ulcer gastric neperforat, duodenita si gastrita. Un protocol compus din urmatoarele produse / tratamente naturiste: INDOLE-3-CARBINOL 30CPS , 225MG X 2 FLACOANE 6/zi (3-3) intre mese pe stomacul gol timp de 5 zile urmat de 4/zi (2-2) timp de 5 zile urmat de 2/zi (1-1) NIGELLA-BLACK CUMIN OIL 60CPS.GEL, 500MG 4/zi (2-2) 2 dimineeata + 2 seara APPLE PECTIN 90CPS, 330MG 6/zi (3-3): 3 dimineata la sculare, plus 3 seara la culcare. Omeprazol* (Omez) 20 mg (*de la farmacie): 2/zi (1-1) intre mese, impreuna cu Indole-3-Carbinol .   * – Produsul Omeprazol poate fi achizitionat de la farmacie. Poza folosita pe site este doar cu titlu de prezentare. Pretul protocolului contine pachetul compus din produsele 1 flacon Pectina de mar, 2 flacoane Indole-3-Carbinol si 1 flacon Nigella . MOD DE ADMINISTRARE:   Se administreaza timp de 15 zile! Se mai poate administra in paralel si cate o jumatate lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa calduta de 2 ori pe zi De preferat se vor consuma pe perioada protocolului 2 paharele, pe zi, de suc proaspat din varza alba. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.  

Va recomandam produsul PROTOCOL PENTRU ULCER GASTRIC NEPERFORAT, DUODENITA SI GASTRITA vandut de la pretul de 198.92 RON.

Protocol cu EFECTE BENEFICE pentru: Ulcer Gastric neperforat, Duodenita, Gastrita La acest produs beneficiati de Transport GRATUIT!

CUMPARA

Categoria: Pachete-Protocoale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *