Pudra de Acai RAW Organica 80g

Pudra Raw de Acai 80g Beneficii:  Ajută la arderea grăsimilor și accelerează metabolismul, facilitând pierderea naturală, --semnificativă în greutate, menținând masa musculară în într-o formă bună; Ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv fiind un bun detoxifiant; Crește energia în mod natural și vă ajută să vă concentrați mai bine; Imbunătățește starea de sănătate a diabeticilor; Bun pentru cei cu insomnii și vă ajută să aveți un somn profund și odihnitor; Luptă împotriva radicalilor liberi și întărește sistemul imunitar; Imbunătățește circulația sângelui; Combate semnele asociate cu îmbătrânirea; Este un bun anti-inflamator; Imbunătățește vederea.   Descriere produs: Expertii nostri in arome au urmarit de-a lungul timpului fructul Acai( care se pronunta ass-ai-ee), aceasta fiind cunoscuta ca si afina minune a Amazonului , este inchisa la culoare si are o aroma puternica de afine si ciocolata.Adaug-o in smoothie-uri, budinci si ca amestec in cereale.Fructele de acai contin sunt bogate in calciu, vitamin E, C, B1, fosfor, zinc, magneziu, fibre si proteine. Pentru cei cu probleme de obezitate, pulberea de acai ajuta la arderea grasimilor in mod natural, rezultand scaderea in greutate. Produsul este certificat organic. Fructele organice de acai sunt culese manual si uscate la soare pentru a salva cat mai multi nutrienti posibili.   Mod de administrarea: 1-3 lingurite de pulbere de acai in shake-ul preferat, bautura preferata sau chiar in apa,aduce un aport semnificativ de nutrienti organismului. Foloseste cateva linguri de pudra de acai in smoothie-ul tau dis de dimineata!   Ingrediente: Pulbere din fructe de acai crud organic. Se pastreaza in ambalajul original ferit de umezeala pentru a nu se diminua efectele sale benefice. A nu se lasa la vederea si la indemana copiilor.    

Pudra Raw de Acai 80g Beneficii:  Ajută la arderea grăsimilor și accelerează metabolismul, facilitând pierderea naturală, –semnificativă în greutate, menținând masa musculară în într-o formă bună; Ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv fiind un bun detoxifiant; Crește energia în mod natural și vă ajută să vă concentrați mai bine; Imbunătățește starea de sănătate a diabeticilor; Bun pentru cei cu insomnii și vă ajută să aveți un somn profund și odihnitor; Luptă împotriva radicalilor liberi și întărește sistemul imunitar; Imbunătățește circulația sângelui; Combate semnele asociate cu îmbătrânirea; Este un bun anti-inflamator; Imbunătățește vederea.   Descriere produs: Expertii nostri in arome au urmarit de-a lungul timpului fructul Acai( care se pronunta ass-ai-ee), aceasta fiind cunoscuta ca si afina minune a Amazonului , este inchisa la culoare si are o aroma puternica de afine si ciocolata.Adaug-o in smoothie-uri, budinci si ca amestec in cereale.Fructele de acai contin sunt bogate in calciu, vitamin E, C, B1, fosfor, zinc, magneziu, fibre si proteine. Pentru cei cu probleme de obezitate, pulberea de acai ajuta la arderea grasimilor in mod natural, rezultand scaderea in greutate. Produsul este certificat organic. Fructele organice de acai sunt culese manual si uscate la soare pentru a salva cat mai multi nutrienti posibili.   Mod de administrarea: 1-3 lingurite de pulbere de acai in shake-ul preferat, bautura preferata sau chiar in apa,aduce un aport semnificativ de nutrienti organismului. Foloseste cateva linguri de pudra de acai in smoothie-ul tau dis de dimineata!   Ingrediente: Pulbere din fructe de acai crud organic. Se pastreaza in ambalajul original ferit de umezeala pentru a nu se diminua efectele sale benefice. A nu se lasa la vederea si la indemana copiilor.    

Va recomandam produsul Pudra de Acai RAW Organica 80g vandut de la pretul de 89.99 RON.

Acai-provine din zona amazoniana, creste in America Centrala si de Sud.Este ca o afina mai mica si are o coaja fina .Aroma este similara cu cea a coacazei , deci este perfecta pentru smoothie-uri cu cacao.

CUMPARA

Categoria: Superalimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *