Sare de baie – Shea Scot 200 ml

Sare de baie - Shea Scot 200 ml Beneficii:  Sarea de baie deschide porii si purifica pielea, curatand-o de toxine, praf si transpiratie;  Ajuta la vindecarea pielii uscate, o face moale si mai supla;  Sarea ajuta la vindecarea iritatiilor comune, provocate de intepaturile insectelor , rani minore si inmoaie bataturile talpilor, dar si afectiuni mai serioase, eczeme sau psoriazis;  Sarea de buna calitate ajuta si la vindecarea cicatricilor. Descriere: Sarea de baie cu uleiuri esentiale ofera un plus, prin aromaterapie. Placuta, cu parfumuri care induc calmul si promoveaza relaxarea. Sarea de baie parfumata combina aceste atribute cu proprietatile vindecatoare.Abilitatea de relaxare si calm la sfarsitul zilei este cel mai bun mod de a avea o noapte linistita si un somn odihnitor. Contine: Unt de shea nerafinat, sare de mare, alga scotiana provenita din insula Bute din Scotia, parfum natural din uleiuri esentiale, muguri de levantica. Mod de utilizare: Se presara putin in apa calda inainte de baie. Ingrediente: Butyrospermum Parkii (unt de Shea), clorura de sodiu (sare de mare), bicarbonat de sodiu, acid citric, Pelvetia canaliculata (alge), Parfum (uleiuri esențiale), muguri de officinalis Lavandula (Lavanda),Flori de Malva Sylvestris (Blue Malva/Mallow), Garaniol *, limonene *, linalool *.

Sare de baie – Shea Scot 200 ml Beneficii:  Sarea de baie deschide porii si purifica pielea, curatand-o de toxine, praf si transpiratie;  Ajuta la vindecarea pielii uscate, o face moale si mai supla;  Sarea ajuta la vindecarea iritatiilor comune, provocate de intepaturile insectelor , rani minore si inmoaie bataturile talpilor, dar si afectiuni mai serioase, eczeme sau psoriazis;  Sarea de buna calitate ajuta si la vindecarea cicatricilor. Descriere: Sarea de baie cu uleiuri esentiale ofera un plus, prin aromaterapie. Placuta, cu parfumuri care induc calmul si promoveaza relaxarea. Sarea de baie parfumata combina aceste atribute cu proprietatile vindecatoare.Abilitatea de relaxare si calm la sfarsitul zilei este cel mai bun mod de a avea o noapte linistita si un somn odihnitor. Contine: Unt de shea nerafinat, sare de mare, alga scotiana provenita din insula Bute din Scotia, parfum natural din uleiuri esentiale, muguri de levantica. Mod de utilizare: Se presara putin in apa calda inainte de baie. Ingrediente: Butyrospermum Parkii (unt de Shea), clorura de sodiu (sare de mare), bicarbonat de sodiu, acid citric, Pelvetia canaliculata (alge), Parfum (uleiuri esențiale), muguri de officinalis Lavandula (Lavanda),Flori de Malva Sylvestris (Blue Malva/Mallow), Garaniol *, limonene *, linalool *.

Va recomandam produsul Sare de baie – Shea Scot 200 ml vandut de la pretul de 78.75 RON.

Abilitatea de relaxare si calm la sfarsitul zilei este cel mai bun mod de a avea o noapte linistita si un somn odihnitor.

CUMPARA

Categoria: Saruri de baie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *