SCHOLL – FASII GEL TRANSPARENT PTR. SANDALE PARTY FEET

SCHOLL - FASII GEL TRANSPARENT PTR. SANDALE PARTY FEET Prezentare:4 fasii inguste din gel ideale pentru toate tipurile de sandale; Fasiile inguste din gel Scholl impiedica alunecarea baretelor in cazul sandalelor.De asemenea,asigura calmarea durerilor impiedica aparitia bataturilor si rosaturilor . Gel transparent ,ultra subtire si discret. Nu aluneca,se mentin ferm in locul plasat asigurand confort si protectie indelungata. Indicatii: Dezlipiti fasiile de pe pelicula si aplicati cu partea lipicioasa pe baretele sandalelor,acolo unde este necesar.

SCHOLL – FASII GEL TRANSPARENT PTR. SANDALE PARTY FEET Prezentare:4 fasii inguste din gel ideale pentru toate tipurile de sandale; Fasiile inguste din gel Scholl impiedica alunecarea baretelor in cazul sandalelor.De asemenea,asigura calmarea durerilor impiedica aparitia bataturilor si rosaturilor . Gel transparent ,ultra subtire si discret. Nu aluneca,se mentin ferm in locul plasat asigurand confort si protectie indelungata. Indicatii: Dezlipiti fasiile de pe pelicula si aplicati cu partea lipicioasa pe baretele sandalelor,acolo unde este necesar.

Va recomandam produsul SCHOLL – FASII GEL TRANSPARENT PTR. SANDALE PARTY FEET vandut de la pretul de 21.0 RON.

Fasiile inguste din gel Scholl impiedica alunecarea baretelor in cazul sandalelor.De asemenea,asigura calmarea durerilor impiedica aparitia bataturilor si rosaturilor .

CUMPARA

Categoria: Cosmetice si Ingrijire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *