SCHOLL TRATAMENT PENTRU CIUPERCILE UNGHIEI

SCHOLL TRATAMENT PENTRU CIUPERCILE UNGHIEI Scholl pentru tratarea ciupercilor unghiei Indeparteaza 99% din ciupercile care apar la nivelul unghiilorPrevine aparitia, raspandirea infectiilor si reaparitia acestora. Dovedit stiintific.   Prin ce difera tratamentul Scholl impotriva ciupercilor? Scholl pentru tratarea ciupercilor unghiei este un sistem unic a carui eficienta a fost dovedita stiintific. Tratamentul este discret, usor de aplicat, iar formula permite patrunderea adanca in unghii, distrugand in acest fel ciupercile direct de sub unghii. Tratamentul ofera de asemenea protectie impotriva raspandirii acestor ciuperci sau a reaparitiei acestora. Este o solutie eficienta, delicata, care poate fi aplicata si acasa fara prescriptia medicului. Testat dermatologic. Care sunt rezultalele vizibile? La incheierea tratamentului, decolorarea unghiilor se reduce vizibil. Unghia recreste dupa aproximativ 9-12 luni, timp necesar de obicei pentru cresterea totala a unghiilor de la picioare, fara a prezenta decolorari sau alte urme ale infectiei cu ciuperci.   Cum actioneaza Scholl pentru tratarea ciupercilor unghiei? Prima faza - Tratament in 4 etape pentru distrugerea ciupercilor unghiilor Prima saptamana - Folositi o pila. Folositi doar o singura data pila, dupa care o aruncati imediat.Aplicati apoi solutia pe suprafata unghiilor, folosind pensula. Curatati orice surplus ajuns pe pielea inconjuratoare unghiilor.Repetati aplicarea solutiei o data pe zi, timp de 7 zile la rand.Repetati tratarea unghiei cu pila, la inceputul saptamanii 2, 3 si 4.La sfarsitul saptamanii 4 folositi ultima pila pentru a curata capatul unghiilor si a indeparta orice urma de asprime ramasa pe suprafata. Aplicati solutia pe unghii si continuati cu etapa de protectie. Nota: in cazul in care omiteti sa aplicati solutia o zi, pur si simplu continuati tratamentul incepand cu ziua urmatoare, conform indicatiilor pana la capat.   Faza a doua – „Protectia” (9 luni) – Prevenirea raspandirii si reinfectarii Aplicati solutia pe unghia infectata o data pe saptamana, timp de 9 luni, pana la disparitia decolorarilor.Nu este recomandat sa folositi lacul de unghii sau aplicarea unghiilor artificiale pe perioada efectuarii tratamentului Scholl.

SCHOLL TRATAMENT PENTRU CIUPERCILE UNGHIEI Scholl pentru tratarea ciupercilor unghiei Indeparteaza 99% din ciupercile care apar la nivelul unghiilorPrevine aparitia, raspandirea infectiilor si reaparitia acestora. Dovedit stiintific.   Prin ce difera tratamentul Scholl impotriva ciupercilor? Scholl pentru tratarea ciupercilor unghiei este un sistem unic a carui eficienta a fost dovedita stiintific. Tratamentul este discret, usor de aplicat, iar formula permite patrunderea adanca in unghii, distrugand in acest fel ciupercile direct de sub unghii. Tratamentul ofera de asemenea protectie impotriva raspandirii acestor ciuperci sau a reaparitiei acestora. Este o solutie eficienta, delicata, care poate fi aplicata si acasa fara prescriptia medicului. Testat dermatologic. Care sunt rezultalele vizibile? La incheierea tratamentului, decolorarea unghiilor se reduce vizibil. Unghia recreste dupa aproximativ 9-12 luni, timp necesar de obicei pentru cresterea totala a unghiilor de la picioare, fara a prezenta decolorari sau alte urme ale infectiei cu ciuperci.   Cum actioneaza Scholl pentru tratarea ciupercilor unghiei? Prima faza – Tratament in 4 etape pentru distrugerea ciupercilor unghiilor Prima saptamana – Folositi o pila. Folositi doar o singura data pila, dupa care o aruncati imediat.Aplicati apoi solutia pe suprafata unghiilor, folosind pensula. Curatati orice surplus ajuns pe pielea inconjuratoare unghiilor.Repetati aplicarea solutiei o data pe zi, timp de 7 zile la rand.Repetati tratarea unghiei cu pila, la inceputul saptamanii 2, 3 si 4.La sfarsitul saptamanii 4 folositi ultima pila pentru a curata capatul unghiilor si a indeparta orice urma de asprime ramasa pe suprafata. Aplicati solutia pe unghii si continuati cu etapa de protectie. Nota: in cazul in care omiteti sa aplicati solutia o zi, pur si simplu continuati tratamentul incepand cu ziua urmatoare, conform indicatiilor pana la capat.   Faza a doua – „Protectia” (9 luni) – Prevenirea raspandirii si reinfectarii Aplicati solutia pe unghia infectata o data pe saptamana, timp de 9 luni, pana la disparitia decolorarilor.Nu este recomandat sa folositi lacul de unghii sau aplicarea unghiilor artificiale pe perioada efectuarii tratamentului Scholl.

Va recomandam produsul SCHOLL TRATAMENT PENTRU CIUPERCILE UNGHIEI vandut de la pretul de 32.17 RON.

Tratamentul este discret, usor de aplicat, iar formula permite patrunderea adanca in unghii, distrugand in acest fel ciupercile direct de sub unghii.

CUMPARA

Categoria: Cosmetice si Ingrijire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *