Sirop de Ghimbir Steaua Divina 250 ML

Sirop de Ghimbir Steaua Divina 250 ML „Sirop de Ghimbir“ Steaua Divina, supliment alimentar 100% natural cu efect tonic, aperitiv si afrodisiac. Este obtinut prin macerare la rece in zahar invertit si pastreaza toate proprietatile curative ale radacinii de ghimbir. Rădăcina de ghimbir este bogată în potasiu, zinc, calciu, cupru şi magneziu, vitaminele B6, C şi D, precum şi uleiuri esenţiale cu multiple proprietăţi benefice, cum estegingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phelladrene – au efect afrodisiac, acţionează ca tonic general şi înlătură oboseala şi toxinele accumulate în organism. Potrivit ultimelor studii în domeniul medical, ceaiul de ghimbir dispune de efecte benefice asupra organismului: antiemetic, antiseptic, expectorant, antifungic, antiviral, analgezic, hipotensiv, antispasmodic, antiinflamatorii, antibacterian, antifebril şi antiagregant plachetar. Ingrediente: extract de radacina proaspata de ghimbir 70%, zahar invertit, apa deionozata.Indicatii terapeutice: este indicat ca afrodisiac, in caz de greturi, pentru imbunatatirea digestiei si a performantelor sexuale, in caz de rau de miscare, rau de apa sau de inaltime, varsaturi, vertij. Contraindicatii: diabet zaharat. Mare atenţie în cazul diabeticilor deoarece ghimbirul consumat în exces poare reduce drastic nivelul de zahâr din sânge cauzând hipoglicemie. Iar dacă urmaţi un tratament medicamentos cu analgezice - precum aspirina sau ibuprofenul - sau antihipertensive, evitaţi ceaiul de ghimbir deoarece scade tensiunea arterială şi poate cauza palpitaţii, dar şi sângerări neobişnuite. Mod de administrare: 2 linguri de sirop cu o cana cu apa de izvor de 3 ori pe zi.

Sirop de Ghimbir Steaua Divina 250 ML „Sirop de Ghimbir“ Steaua Divina, supliment alimentar 100% natural cu efect tonic, aperitiv si afrodisiac. Este obtinut prin macerare la rece in zahar invertit si pastreaza toate proprietatile curative ale radacinii de ghimbir. Rădăcina de ghimbir este bogată în potasiu, zinc, calciu, cupru şi magneziu, vitaminele B6, C şi D, precum şi uleiuri esenţiale cu multiple proprietăţi benefice, cum estegingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phelladrene – au efect afrodisiac, acţionează ca tonic general şi înlătură oboseala şi toxinele accumulate în organism. Potrivit ultimelor studii în domeniul medical, ceaiul de ghimbir dispune de efecte benefice asupra organismului: antiemetic, antiseptic, expectorant, antifungic, antiviral, analgezic, hipotensiv, antispasmodic, antiinflamatorii, antibacterian, antifebril şi antiagregant plachetar. Ingrediente: extract de radacina proaspata de ghimbir 70%, zahar invertit, apa deionozata.Indicatii terapeutice: este indicat ca afrodisiac, in caz de greturi, pentru imbunatatirea digestiei si a performantelor sexuale, in caz de rau de miscare, rau de apa sau de inaltime, varsaturi, vertij. Contraindicatii: diabet zaharat. Mare atenţie în cazul diabeticilor deoarece ghimbirul consumat în exces poare reduce drastic nivelul de zahâr din sânge cauzând hipoglicemie. Iar dacă urmaţi un tratament medicamentos cu analgezice – precum aspirina sau ibuprofenul – sau antihipertensive, evitaţi ceaiul de ghimbir deoarece scade tensiunea arterială şi poate cauza palpitaţii, dar şi sângerări neobişnuite. Mod de administrare: 2 linguri de sirop cu o cana cu apa de izvor de 3 ori pe zi.

Va recomandam produsul Sirop de Ghimbir Steaua Divina 250 ML vandut de la pretul de 10.69 RON.

„Sirop de Ghimbir“ Steaua Divina, supliment alimentar 100% natural cu efect tonic, aperitiv si afrodisiac. Este obtinut prin macerare la rece in zahar invertit si pastreaza toate proprietatile curative ale radacinii de ghimbir.

CUMPARA

Categoria: Alimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *