TINCTURA DE GHIMBIR 50ML

Afla beneficiile Tincturii de Ghimbir ! Beneficii: Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.  În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.     Contribuie la:   INTERN:Funcţionarea normală a digestieiReducerea flatulenţei după consumul de alimenteReducerea disconfortului asociat răului de mişcareMenţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sângeCreşterea poftei de mâncareBuna funcţionare a circulaţiei perifericeEliminarea senzaţiei de rece (frig) din organismMenţinerea în limite normale a greutăţii corporaleProtejarea celulelor împotriva stresului oxidativMenţinerea flexibilităţii normale a articulaţiilor.   EXTERN:Reducerea disfuncţiilor articulareReducerea sensibilităţii la frig.     Ingredientul MINUNE: Ghimbirul face parte din familia Zingiberaceae, fiind o plantă erbacee de la care se foloseşte rizomul, datorită compoziţiei sale bogate în uleiuri volatile. Originar din Asia tropicală, ghimbirul este o plantă cunoscută şi utilizată de peste 3000 de ani. În medicina tradiţională chineză, indiană şi japoneză, rizomii de ghimbir se utilizau datorită efectului încălzitor, pentru creşterea capacităţii digestive, în stări de balonare, greaţă, vomă, precum şi în afecţiuni respiratorii caracterizate de amplificarea calităţii de rece (astm bronşic, sinuzită etc.). Ghimbirul a fost adus din India de către negustorii arabi, care îl comercializau în Grecia Antică şi Imperiul Roman. După căderea acestuia,  ghimbirul a dispărut din Europa, pentru a fi reintrodus abia în secolul al XI-lea. Primul tratat  medical care descrie aceasta plantă a fost scris în secolul al XIII-lea de către doctorul Rhiwallow şi cei trei fii ai săi, la ordinul prinţului de South Wales. Regina Elisabeta I era o mare iubitoare de ghimbir, ea consumând pentru prima dată turtă dulce cu ghimbir, aliment care a devenit tradiţional cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. În Africa, planta a fost introdusă  în secolul al XV-lea, ea fiind utilizată de băştinaşi în cazurile de malarie şi febră galbenă. În prezent ghimbirul  este cultivat în ţările tropicale din întreaga lume.     Contraindicatii:   Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).    Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Alergie la ghimbir, tratamente care nu permit consumul de alcool. Producator:        

Afla beneficiile Tincturii de Ghimbir ! Beneficii: Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.  În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.     Contribuie la:   INTERN:Funcţionarea normală a digestieiReducerea flatulenţei după consumul de alimenteReducerea disconfortului asociat răului de mişcareMenţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sângeCreşterea poftei de mâncareBuna funcţionare a circulaţiei perifericeEliminarea senzaţiei de rece (frig) din organismMenţinerea în limite normale a greutăţii corporaleProtejarea celulelor împotriva stresului oxidativMenţinerea flexibilităţii normale a articulaţiilor.   EXTERN:Reducerea disfuncţiilor articulareReducerea sensibilităţii la frig.     Ingredientul MINUNE: Ghimbirul face parte din familia Zingiberaceae, fiind o plantă erbacee de la care se foloseşte rizomul, datorită compoziţiei sale bogate în uleiuri volatile. Originar din Asia tropicală, ghimbirul este o plantă cunoscută şi utilizată de peste 3000 de ani. În medicina tradiţională chineză, indiană şi japoneză, rizomii de ghimbir se utilizau datorită efectului încălzitor, pentru creşterea capacităţii digestive, în stări de balonare, greaţă, vomă, precum şi în afecţiuni respiratorii caracterizate de amplificarea calităţii de rece (astm bronşic, sinuzită etc.). Ghimbirul a fost adus din India de către negustorii arabi, care îl comercializau în Grecia Antică şi Imperiul Roman. După căderea acestuia,  ghimbirul a dispărut din Europa, pentru a fi reintrodus abia în secolul al XI-lea. Primul tratat  medical care descrie aceasta plantă a fost scris în secolul al XIII-lea de către doctorul Rhiwallow şi cei trei fii ai săi, la ordinul prinţului de South Wales. Regina Elisabeta I era o mare iubitoare de ghimbir, ea consumând pentru prima dată turtă dulce cu ghimbir, aliment care a devenit tradiţional cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. În Africa, planta a fost introdusă  în secolul al XV-lea, ea fiind utilizată de băştinaşi în cazurile de malarie şi febră galbenă. În prezent ghimbirul  este cultivat în ţările tropicale din întreaga lume.     Contraindicatii:   Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).    Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Alergie la ghimbir, tratamente care nu permit consumul de alcool. Producator:        

Va recomandam produsul TINCTURA DE GHIMBIR 50ML vandut de la pretul de 8.09 RON.

Este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din rădăcini proaspete de ghimbir (Zingiber officinale). 

CUMPARA

Categoria: Tincturi uz intern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *