Tinctura de ovaz – 50 ml Hofigal

Tinctura de ovaz - 50 ml Hofigal Asigura un aport de nutrienti si substante bioactive necesar pentru suplimentarea dietei in mentinerea sanatatii glandei tiroide si de sustinere a activitatii functionale a sistemului nervos central in stres si stari depresiv-anxioase; are influenta favorabila in deficienta hormonilor tiroidieni, in regenerarea functiei tiroidiene; ajuta la ameliorarea unor tulburari depresive, stari de astenie, anxietate, stres, insomnie.   Are efect corectiv hormonal in schimbarile fiziologice din timpul menopauzei; reconfortant in perioadele de convalescenta; efect benefic in dureri reumatice, in procese inflamatorii ale articulatiilor vertebrelor si articulatiilor bazinului, tabagism.   Mod de utilizare: Se recomanda 20 - 30 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita. Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia. Compozitie: Aveni semen - boabe de ovaz incoltit 20 g si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie.   Flacoane de sticla bruna de 50 ml.

Tinctura de ovaz – 50 ml Hofigal Asigura un aport de nutrienti si substante bioactive necesar pentru suplimentarea dietei in mentinerea sanatatii glandei tiroide si de sustinere a activitatii functionale a sistemului nervos central in stres si stari depresiv-anxioase; are influenta favorabila in deficienta hormonilor tiroidieni, in regenerarea functiei tiroidiene; ajuta la ameliorarea unor tulburari depresive, stari de astenie, anxietate, stres, insomnie.   Are efect corectiv hormonal in schimbarile fiziologice din timpul menopauzei; reconfortant in perioadele de convalescenta; efect benefic in dureri reumatice, in procese inflamatorii ale articulatiilor vertebrelor si articulatiilor bazinului, tabagism.   Mod de utilizare: Se recomanda 20 – 30 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita. Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia. Compozitie: Aveni semen – boabe de ovaz incoltit 20 g si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie.   Flacoane de sticla bruna de 50 ml.

Va recomandam produsul Tinctura de ovaz – 50 ml Hofigal vandut de la pretul de 8.9 RON.

Asigura un aport de nutrienti si substante bioactive necesar pentru suplimentarea dietei in mentinerea sanatatii glandei tiroide si de sustinere a activitatii functionale a sistemului nervos central in stres si stari depresiv-anxioase.

CUMPARA

Categoria: Home

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *