ULEI DIN FICAT DE COD (COD LIVER OIL) 120CPS

Descopera beneficiile Uleiului din Ficat de Cod ! Beneficii:   Adminstrarea de ulei din ficat de cod ajuta la: intretinerea vederii (prin continut de vitamina A) functia imunitara si absorbtia calciului si fosforului (prin continutul de vitamina D). Descriere produs: Uleiul din ficat de cod este bogat in vitamina A si vitamina D. Contine, de asemenea, si fractiuni de acizi grasi esentiali omega-3. Vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale si la mentinerea sanatatii membranelor mucoase si a pielii. Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu din sange, la functionarea normala a sistemului osos si muscular. Vitaminele A si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Ingredientul MINUNE: Ulei din ficat de cod de Atlantic (Gadus morhua)….250 mg.Standardizat pentru a contine:  Viamina A - 750 mcg; EAR (echivalent activitate retinol) – (2500 UI) - 94%; Vitamina D - 6,25 mcg (250UI) - 125%; Acid eicosapentaenoic….23,7 mg; Acid docosahexaenoic - 21,25 mg. Gelatina, glicerina, apa purificata (capsula) - 165 mg.*DZR – Doza Zilnica Recomandata conform Directivei 2008/100/ECNu contine: produse lactate, coloranti, fermenti, oua, agenti de conservare artificiali, indulcitori artificiali, grau, gluten, porumb. Mod de administrare: Dozaj recomandat pentru consumul zilnic, numai pentru adulti: cate 2 capsule gelatinoase de doua ori pe zi, cu un pahar cu apa.  Contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Producator:                                 Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Descopera beneficiile Uleiului din Ficat de Cod ! Beneficii:   Adminstrarea de ulei din ficat de cod ajuta la: intretinerea vederii (prin continut de vitamina A) functia imunitara si absorbtia calciului si fosforului (prin continutul de vitamina D). Descriere produs: Uleiul din ficat de cod este bogat in vitamina A si vitamina D. Contine, de asemenea, si fractiuni de acizi grasi esentiali omega-3. Vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale si la mentinerea sanatatii membranelor mucoase si a pielii. Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu din sange, la functionarea normala a sistemului osos si muscular. Vitaminele A si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Ingredientul MINUNE: Ulei din ficat de cod de Atlantic (Gadus morhua)….250 mg.Standardizat pentru a contine:  Viamina A – 750 mcg; EAR (echivalent activitate retinol) – (2500 UI) – 94%; Vitamina D – 6,25 mcg (250UI) – 125%; Acid eicosapentaenoic….23,7 mg; Acid docosahexaenoic – 21,25 mg. Gelatina, glicerina, apa purificata (capsula) – 165 mg.*DZR – Doza Zilnica Recomandata conform Directivei 2008/100/ECNu contine: produse lactate, coloranti, fermenti, oua, agenti de conservare artificiali, indulcitori artificiali, grau, gluten, porumb. Mod de administrare: Dozaj recomandat pentru consumul zilnic, numai pentru adulti: cate 2 capsule gelatinoase de doua ori pe zi, cu un pahar cu apa.  Contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Producator:                                 Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Va recomandam produsul ULEI DIN FICAT DE COD (COD LIVER OIL) 120CPS vandut de la pretul de 52.9 RON.

Uleiul din ficat de cod este bogat in vitamina A si vitamina D. Contine, de asemenea, si fractiuni de acizi grasi esentiali omega-3.

CUMPARA

Categoria: Pentru Colesterol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *