ULEI MIGDALE DULCI 100ML

ULEI MIGDALE DULCI 100ML contribuie la mentinerea pielii catifelate si elastice. Beneficii:  Migdalele sunt bogate in vitaminele A, B si E. Din semintele de migdale, prin presare la rece se obtine varianta uleioasa cu proprietati emoliente. Eficienta uleiului de migdale este garantata de aportul adecvat de principii active continute si declarate si de pastrarea caracteristicilor biologice. Compozitie: - Ulei migdale dulci per lingurita 4.5 gr. Mod de administrare: - Ca supliment nutrtitiv, se recomanda 1-3 lingurite pe zi. - Poate fi utilizat si pentru uz extern pentru a preveni formarea vergeturilor si mentinerea pielii catifelate si elastice. - Eficace in prevenirea vergeturilor, prin masaj corporal. Continut: - 100 ml Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

ULEI MIGDALE DULCI 100ML contribuie la mentinerea pielii catifelate si elastice. Beneficii:  Migdalele sunt bogate in vitaminele A, B si E. Din semintele de migdale, prin presare la rece se obtine varianta uleioasa cu proprietati emoliente. Eficienta uleiului de migdale este garantata de aportul adecvat de principii active continute si declarate si de pastrarea caracteristicilor biologice. Compozitie: – Ulei migdale dulci per lingurita 4.5 gr. Mod de administrare: – Ca supliment nutrtitiv, se recomanda 1-3 lingurite pe zi. – Poate fi utilizat si pentru uz extern pentru a preveni formarea vergeturilor si mentinerea pielii catifelate si elastice. – Eficace in prevenirea vergeturilor, prin masaj corporal. Continut: – 100 ml Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Va recomandam produsul ULEI MIGDALE DULCI 100ML vandut de la pretul de 33.99 RON.

Poate fi utilizat ca supliment nutrtitiv si pentru uz extern pentru a preveni formarea vergeturilor si mentinerea unei derme catifelate si elastice.

CUMPARA

Categoria: Uleiuri Terapeutice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *