Cuscus bio pentru salata, Natur Compagnie, 160 g – Natur Compagnie

Va recomandam produsul Cuscus bio pentru salata, Natur Compagnie, 160 g vandut de Natur Compagnie la pretul de 15.0 ron.

Cuscus special pentru salata. Turnati apa fiarta peste cuscus si asezonati dupa cum doriti cu branza feta si cu rosii. Fara ulei de palmier. Preparare: Turnati continutul pungii intr-un bol mare de salata, turnati peste acesta 400 ml de apa fiarta, lasati 5-6 minute pentru ca apa sa fie absorbita si apoi lasati la racit. Optional puteti adauga 2 linguri de ulei de masline si 1 lingura de otet. Pont reteta: Prepararea salatei cu cuscus, rosii si feta cu 16 rosii cherry, 200 g feta, 2 linguri de ulei de masline, 1 lingura de otet. Turnati continutul pungii intr-un bol mare de salata, turnati peste acesta 400 ml de apa fiarta, lasati 5-6 minute pentru ca apa sa fie absorbita si apoi lasati la racit. Taiati rosiile in patru si feta in cubulete mici. Adaugati 2 linguri de ulei de masline si 1 lingura de otet in cuscusul racit si amestecati bine. La final adaugati rosiile si feta. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica: 1447 kJ/342 kcal Grasimi: 2,0 g  din care acizi grasi saturati: 0,5 g carbohidrati: 66,3 g  din care zahar: 7,7 g proteine: 11,7 g sare: 2,0 g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania Ingrediente: c uscus* (84,5%) (gris din grau dur*), legume* (11%) (rosii*, morcovi*, ceapa*, ardei*), sare de mare, zahar de trestie*, verdeturi* (patrunjel*, arpagic*), ulei de masline*, condimente* (seminte de coriandru*, piper*). *din culturi certificate ecologic

Cuscus special pentru salata. Turnati apa fiarta peste cuscus si asezonati dupa cum doriti cu branza feta si cu rosii. Fara ulei de palmier. Preparare: Turnati continutul pungii intr-un bol mare de salata, turnati peste acesta 400 ml de apa fiarta, lasati 5-6 minute pentru ca apa sa fie absorbita si apoi lasati la racit. Optional puteti adauga 2 linguri de ulei de masline si 1 lingura de otet. Pont reteta: Prepararea salatei cu cuscus, rosii si feta cu 16 rosii cherry, 200 g feta, 2 linguri de ulei de masline, 1 lingura de otet. Turnati continutul pungii intr-un bol mare de salata, turnati peste acesta 400 ml de apa fiarta, lasati 5-6 minute pentru ca apa sa fie absorbita si apoi lasati la racit. Taiati rosiile in patru si feta in cubulete mici. Adaugati 2 linguri de ulei de masline si 1 lingura de otet in cuscusul racit si amestecati bine. La final adaugati rosiile si feta. Valori nutritionale medii/ 100g: Valoare energetica: 1447 kJ/342 kcal Grasimi: 2,0 g  din care acizi grasi saturati: 0,5 g carbohidrati: 66,3 g  din care zahar: 7,7 g proteine: 11,7 g sare: 2,0 g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania Ingrediente: c uscus* (84,5%) (gris din grau dur*), legume* (11%) (rosii*, morcovi*, ceapa*, ardei*), sare de mare, zahar de trestie*, verdeturi* (patrunjel*, arpagic*), ulei de masline*, condimente* (seminte de coriandru*, piper*). *din culturi certificate ecologic

CUMPARA

Categoria: Mancare BIO / Condimente, faina, ulei BIO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *