Detergent tablete, Attitude, pt. masina de spalat vase, fara fosfati, 26 buc – Attitude

Va recomandam produsul Detergent tablete, Attitude, pt. masina de spalat vase, fara fosfati, 26 buc vandut de Attitude la pretul de 41.0 ron.

Cu totii ne dorim ce e mai bun pentru familiile noastre. De aceea, noi oferim detergentul tablete Attitude pentru masina de spalat vase, o optiune naturala si eficienta pentru a curata vasele murdare. Cacaracteristici: - Certificat eco-friendly de EcoLogo, certificarea cea mai recunoscuta in America de Nord - CO neutru: nu contribuie la schimbarile climatice. - Pe baza de vegetale / natural / biodegradabil - Nu contine fosfat si clor. - Nu contine coloranti artificiali si parfumuri artificiale. - Nu contine ingrediente cancerigene (ingredientele selectate nu sunt mentionate in categoria IARC 1, 2A sau 2B). - Nu a fost testat pe animale. - Produs vegan - Sigur pentru fosa septica. Fabricat in Canada Mod de utilizare : Utilizati o pastila la o spalare. Nu intepati sau desfaceti pastila. Puneti pastila in dozatorul principal si apoi inchideti imediat. Manipulati doar cu mainile uscate. Depozitati cutia intr-un loc uscat. Ingrediente :  Citrat de sodiu, Silicat de sodiu, Percarbonat de sodiu, Carbonat de sodiu, Gluconat de sodiu, Surfactanti de natura vegetala.

Cu totii ne dorim ce e mai bun pentru familiile noastre. De aceea, noi oferim detergentul tablete Attitude pentru masina de spalat vase, o optiune naturala si eficienta pentru a curata vasele murdare. Cacaracteristici: – Certificat eco-friendly de EcoLogo, certificarea cea mai recunoscuta in America de Nord – CO neutru: nu contribuie la schimbarile climatice. – Pe baza de vegetale / natural / biodegradabil – Nu contine fosfat si clor. – Nu contine coloranti artificiali si parfumuri artificiale. – Nu contine ingrediente cancerigene (ingredientele selectate nu sunt mentionate in categoria IARC 1, 2A sau 2B). – Nu a fost testat pe animale. – Produs vegan – Sigur pentru fosa septica. Fabricat in Canada Mod de utilizare : Utilizati o pastila la o spalare. Nu intepati sau desfaceti pastila. Puneti pastila in dozatorul principal si apoi inchideti imediat. Manipulati doar cu mainile uscate. Depozitati cutia intr-un loc uscat. Ingrediente :  Citrat de sodiu, Silicat de sodiu, Percarbonat de sodiu, Carbonat de sodiu, Gluconat de sodiu, Surfactanti de natura vegetala.

CUMPARA

Categoria: Vegan / Fara Gluten / Vegan / Fara Gluten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *