Oferta – Bautura din iarba de grau Amazing Grass – Ciocolata pentru copii, 1 portie – Amazing Grass

Va recomandam produsul Oferta – Bautura din iarba de grau Amazing Grass – Ciocolata pentru copii, 1 portie vandut de Amazing Grass la pretul de 11.0 ron.

Atentie: produsul expira 31.03.2018! Cantitate: 8g (1 portie) Probabil ca tu sau copilul tau nu consumati intr-o zi vitaminele necesare pentru un organism puternic si sanatos! Adauga Amazing Grass in apa, lapte, miere, iaurt, juice, smoothie sau chiar in aluatul de briose preferat si poti fi sigur ca ti-ai luat aportul de vitamine necesar pentru intreaga zi! O singura portie de Amazing Grass este echivalentul a 5-9 mese de fructe si legume bio. Am amestecat cele mai bune si mai bine vandute super-alimente si le-am infuzat cu cacao neagra. Rasfata-ti papilele gustative cu gustul de ciocolata atat de bogat si de satisfacator, incat nu vei crede ca ai consumat verdeturi. Ingrediente: Amestec de plante 3252mg: Iarba de grau organica, iarba de orz organica, lucerna organica, spirulina organica, spanac organic, organic chlorella,broccoli organic Amestec de antioxidanti 295mg: Acai organic, maca organica, morcov organic, sfecla organica,zmeura, maces organic, ananas organic, ceai verde, cirese. Amestec de fibre EFA: 833mg Pudra din seminte de in organica, fibra din ovaz organic,fibre din pectina de mere Amestec din enzime digestive si culturi active 440 mg: F.O.S (fructoligozaharide din radacina de cicoare), protease(aspergillus oryzae), amylase(aspergillus oryzae), lipase(aspergillus niger), lactase(aspergillus oryzae), cellulase(trichoderma reesei) Mix de ciocolata : cacao organica olandeza, cacao de lemn rosu, cacao organica, gust de ciocolata natural Alte ingrediente: sare de mare, arome naturale, dioxid de siliciu, menta, ginseng Caracteristici: - Mult mai multe plante/gram decat orice alta „bautura din plante” - Peste 70% ingrediente certificate organic - Nu contine umpluturi din lecitina de soia - Fara gluten - Vegane - Amestec de enzime prebiotice si digestive - Continut mare de Maca si Acai organice Beneficii: - Alcalinitatea ridicata ajuta la echilibrarea ph-ului din organism - Stimularea energiei si intarirea sistemului imunitar - Maca actioneaza ca un adaptogen care promoveaza echilibrarea hormonala Recomandate pentru cei care: - Doresc sa curete si detoxifice organismul - Se regasesc in cei 95% din populatie care nu consuma portia zilnica de legume - Doresc sa pastreze nivelul de energie - Sunt vegani sau vegetarieni si cauta alimente de inalta calitate, pline de nutrienti - Doresc sa isi mentina greutatea corpului Se recomanda: 1 masura de Amazing Grass cu 240ml. de apa, suc, lapte, smoothie, iaurt etc., o data pe zi. Pentru cei mai "mofturosi" la gust, puteti pune mai putin lichid, astfel incat sa puteti bea din 2-3 inghitituri. Recomandat copiilor de la 5 ani. Recomandat maximum 3 portii pe zi.

Atentie: produsul expira 31.03.2018! Cantitate: 8g (1 portie) Probabil ca tu sau copilul tau nu consumati intr-o zi vitaminele necesare pentru un organism puternic si sanatos! Adauga Amazing Grass in apa, lapte, miere, iaurt, juice, smoothie sau chiar in aluatul de briose preferat si poti fi sigur ca ti-ai luat aportul de vitamine necesar pentru intreaga zi! O singura portie de Amazing Grass este echivalentul a 5-9 mese de fructe si legume bio. Am amestecat cele mai bune si mai bine vandute super-alimente si le-am infuzat cu cacao neagra. Rasfata-ti papilele gustative cu gustul de ciocolata atat de bogat si de satisfacator, incat nu vei crede ca ai consumat verdeturi. Ingrediente: Amestec de plante 3252mg: Iarba de grau organica, iarba de orz organica, lucerna organica, spirulina organica, spanac organic, organic chlorella,broccoli organic Amestec de antioxidanti 295mg: Acai organic, maca organica, morcov organic, sfecla organica,zmeura, maces organic, ananas organic, ceai verde, cirese. Amestec de fibre EFA: 833mg Pudra din seminte de in organica, fibra din ovaz organic,fibre din pectina de mere Amestec din enzime digestive si culturi active 440 mg: F.O.S (fructoligozaharide din radacina de cicoare), protease(aspergillus oryzae), amylase(aspergillus oryzae), lipase(aspergillus niger), lactase(aspergillus oryzae), cellulase(trichoderma reesei) Mix de ciocolata : cacao organica olandeza, cacao de lemn rosu, cacao organica, gust de ciocolata natural Alte ingrediente: sare de mare, arome naturale, dioxid de siliciu, menta, ginseng Caracteristici: – Mult mai multe plante/gram decat orice alta „bautura din plante” – Peste 70% ingrediente certificate organic – Nu contine umpluturi din lecitina de soia – Fara gluten – Vegane – Amestec de enzime prebiotice si digestive – Continut mare de Maca si Acai organice Beneficii: – Alcalinitatea ridicata ajuta la echilibrarea ph-ului din organism – Stimularea energiei si intarirea sistemului imunitar – Maca actioneaza ca un adaptogen care promoveaza echilibrarea hormonala Recomandate pentru cei care: – Doresc sa curete si detoxifice organismul – Se regasesc in cei 95% din populatie care nu consuma portia zilnica de legume – Doresc sa pastreze nivelul de energie – Sunt vegani sau vegetarieni si cauta alimente de inalta calitate, pline de nutrienti – Doresc sa isi mentina greutatea corpului Se recomanda: 1 masura de Amazing Grass cu 240ml. de apa, suc, lapte, smoothie, iaurt etc., o data pe zi. Pentru cei mai "mofturosi" la gust, puteti pune mai putin lichid, astfel incat sa puteti bea din 2-3 inghitituri. Recomandat copiilor de la 5 ani. Recomandat maximum 3 portii pe zi.

CUMPARA

Categoria: LAST CHANCE / LAST CHANCE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *