Set 5 masti Dizao Natural cu filler hialuronic 3D, 140 g – Dizao Natural

Va recomandam produsul Set 5 masti Dizao Natural cu filler hialuronic 3D, 140 g vandut de Dizao Natural la pretul de 31.0 ron.

Toate mastile Dizao sunt compuse din 99.6% ingrediente naturale si efectul lor este comparabil cu vizitarea unui salon de infrumusetare. Masca hidrateaza, are efect de lifting si umple liniile fine. Masca Boto are acelasi efect ca o injectie cu botox. Formula de umplere hialuronica 3D se bazeaza pe trei tipuri de acid hialuronic care patrunde in diferite straturi de piele si asigura lifting-ul fetei pe mai multe nivele. Masca actioneaza ca o injectie, complexul peptidic reducand tensiunea musculara, impingand ridurile din interior spre exterior, pielea devenind mai neteda. Complexul de ingrediente active, in combinatie cu concentratul hialuronic, hidrateaza intensiv pielea, actionand procesul de regenerare a pielii si formarea de colegen, imbogatind metabolismul celular in piele. Ingrediente active:  concentrat hialuronic  (3 tipuri de acid hialuronic), colagen marin, myorelaxing peptide complex, gingko biloba, vitamina B,C, E. Mod de folosire: - Masca se aplica pe tenul curat pentru 15 minute, iar apoi se clateste fata cu apa. - Pentru cele mai bune rezultate, masca se aplica zilnic timp de 5 zile, iar apoi de 1-2 ori pe saptamana. Caracteristici: - Contine 99.6% ingrediente naturale -  Efect spa: intinereste, strange si netezeste ridurile - Efect de lifting - Masca se aplica pe fata si pe gat - Nu contine parabeni, produse petrichimice, organisme modificate genetic - Nu contine gluten - 0% parabeni Ingrediente:  water (aqua), glycerin, mushroom (tremella fuciformis) polysaccharide, hyaluronic acid, ginkgo biloba extract, marine collagen (sea whip extract, macrocystis pyrifera),ascorbic acid, mushroom (tremella fuciformis) extract, cetearyl alcohol, peptide complex, tocopherol, panthenol, xantan gum, sorbic acid, butyl benzoate, ethyl benzoate, isopropyl benzoate, metyl benzoate, fragrance (parfum).

Toate mastile Dizao sunt compuse din 99.6% ingrediente naturale si efectul lor este comparabil cu vizitarea unui salon de infrumusetare. Masca hidrateaza, are efect de lifting si umple liniile fine. Masca Boto are acelasi efect ca o injectie cu botox. Formula de umplere hialuronica 3D se bazeaza pe trei tipuri de acid hialuronic care patrunde in diferite straturi de piele si asigura lifting-ul fetei pe mai multe nivele. Masca actioneaza ca o injectie, complexul peptidic reducand tensiunea musculara, impingand ridurile din interior spre exterior, pielea devenind mai neteda. Complexul de ingrediente active, in combinatie cu concentratul hialuronic, hidrateaza intensiv pielea, actionand procesul de regenerare a pielii si formarea de colegen, imbogatind metabolismul celular in piele. Ingrediente active:  concentrat hialuronic  (3 tipuri de acid hialuronic), colagen marin, myorelaxing peptide complex, gingko biloba, vitamina B,C, E. Mod de folosire: – Masca se aplica pe tenul curat pentru 15 minute, iar apoi se clateste fata cu apa. – Pentru cele mai bune rezultate, masca se aplica zilnic timp de 5 zile, iar apoi de 1-2 ori pe saptamana. Caracteristici: – Contine 99.6% ingrediente naturale –  Efect spa: intinereste, strange si netezeste ridurile – Efect de lifting – Masca se aplica pe fata si pe gat – Nu contine parabeni, produse petrichimice, organisme modificate genetic – Nu contine gluten – 0% parabeni Ingrediente:  water (aqua), glycerin, mushroom (tremella fuciformis) polysaccharide, hyaluronic acid, ginkgo biloba extract, marine collagen (sea whip extract, macrocystis pyrifera),ascorbic acid, mushroom (tremella fuciformis) extract, cetearyl alcohol, peptide complex, tocopherol, panthenol, xantan gum, sorbic acid, butyl benzoate, ethyl benzoate, isopropyl benzoate, metyl benzoate, fragrance (parfum).

CUMPARA

Categoria: Cosmetice BIO / Cosmetice bio ten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *