Set Cadou Ingrijirea Tenului – demachiant, masca, peeling, Natura Siberica, 520 g – Natura Siberica

Va recomandam produsul Set Cadou Ingrijirea Tenului – demachiant, masca, peeling, Natura Siberica, 520 g vandut de Natura Siberica la pretul de 74.0 ron.

Un set pentru ingrijirea tenului, intr-un ambalaj elegant, care poate fi oferit cadou sau pastrat pentru rasfatul personal. Setul cuprinde: - Fluid demachiant pentru ten uscat sau sensibil cu rhodiola Natura Siberica (200 ml) - Masca energizanta toate tipurile de ten cu ginseng siberian Natura Siberica (75 ml) - Peeling delicat pentru ten normal sau uscat cu acizi AHA Natura Siberica (150 ml) Natura Siberica este singurul producator de cosmetice care foloseste derivatul din ulei de pin siberian ca baza pentru produsele sale. Uleiul de pin siberian este de cateva ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline si are o concentratie ridicata de vitamina F. Datorita calitatilor sale, este un remediu excelent pentru piele, cu proprietati emoliente si antioxidante peste medie. Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.

Un set pentru ingrijirea tenului, intr-un ambalaj elegant, care poate fi oferit cadou sau pastrat pentru rasfatul personal. Setul cuprinde: – Fluid demachiant pentru ten uscat sau sensibil cu rhodiola Natura Siberica (200 ml) – Masca energizanta toate tipurile de ten cu ginseng siberian Natura Siberica (75 ml) – Peeling delicat pentru ten normal sau uscat cu acizi AHA Natura Siberica (150 ml) Natura Siberica este singurul producator de cosmetice care foloseste derivatul din ulei de pin siberian ca baza pentru produsele sale. Uleiul de pin siberian este de cateva ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline si are o concentratie ridicata de vitamina F. Datorita calitatilor sale, este un remediu excelent pentru piele, cu proprietati emoliente si antioxidante peste medie. Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la – 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.

CUMPARA

Categoria: Detergenti bio / Accesorii Eco / Casa/Cadouri Eco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *