Tratament cu namol modelator, pt. corp, Secrets des Fees, cu alge si spirulina, 40g – Secrets des Fees

Va recomandam produsul Tratament cu namol modelator, pt. corp, Secrets des Fees, cu alge si spirulina, 40g vandut de Secrets des Fees la pretul de 22.0 ron.

Fa-ti singura acasa, cea mai proaspata masca organica! Prima gama de cosmetice organice sub forma de pudra, pe care le prepari chiar tu acasa. Prezentare produs Pudra se amesteca cu apa, iar rezultatul este un namol care se aplica pe zonele cu probleme. Avantaje: - Un proiect DIY super amuzant, trebuie sa amesteci pudra si sa iti prepari singura produsul cosmetic -Fara conservanti si alergeni -Ingredientele exfoliantului sunt de origine vegetala -O singura folosire: pliculetul contine o singura doza, in acest fel, te asiguri ca nu risipesti inutil produsul -Este usor de transportat si este ideal de luat in calatorii -Are un termen de garantie mare Certificat organic: FR-BIO-10 Ingrediente 100% naturale 32% dintre ingrediente provin de la ferme organice Zanele au nascocit un namol magic care te infrumuseteaza instant! Extractul de alge marine, lupta impotriva tesuturilor grase si tonifica pielea, in timp ce spirulina restabileste elasticitatea pielii si reda supletetea. Cu ajutorul baghetei magice, pielea ta este mai fina si mai radiant. Ingrediente active: argila verde, faina de orez, spilrulina, alge de mare Agenti de textura: illite, oryza sativa starch*, kaolin, montmorillonite, calcite, algae (spirulina maxima powder), laminaria digitata powder. *ingrediente organice Instructiuni: Se toarna continutul plicului intr-un bol mic si se adauga 45 ml de apa (4-5 linguri) si se amesteca viguros timp de 30 de secunde pana se obtine o textura omogena. Mod de folosire: Masca se aplica in zonele cu probleme (coapse, fese sau burta). Se lasa intre 10 si 15 minute. Se clateste apoi cu apa calda. Daca aplicati apa florala, efectul este mai intens.  

Fa-ti singura acasa, cea mai proaspata masca organica! Prima gama de cosmetice organice sub forma de pudra, pe care le prepari chiar tu acasa. Prezentare produs Pudra se amesteca cu apa, iar rezultatul este un namol care se aplica pe zonele cu probleme. Avantaje: – Un proiect DIY super amuzant, trebuie sa amesteci pudra si sa iti prepari singura produsul cosmetic -Fara conservanti si alergeni -Ingredientele exfoliantului sunt de origine vegetala -O singura folosire: pliculetul contine o singura doza, in acest fel, te asiguri ca nu risipesti inutil produsul -Este usor de transportat si este ideal de luat in calatorii -Are un termen de garantie mare Certificat organic: FR-BIO-10 Ingrediente 100% naturale 32% dintre ingrediente provin de la ferme organice Zanele au nascocit un namol magic care te infrumuseteaza instant! Extractul de alge marine, lupta impotriva tesuturilor grase si tonifica pielea, in timp ce spirulina restabileste elasticitatea pielii si reda supletetea. Cu ajutorul baghetei magice, pielea ta este mai fina si mai radiant. Ingrediente active: argila verde, faina de orez, spilrulina, alge de mare Agenti de textura: illite, oryza sativa starch*, kaolin, montmorillonite, calcite, algae (spirulina maxima powder), laminaria digitata powder. *ingrediente organice Instructiuni: Se toarna continutul plicului intr-un bol mic si se adauga 45 ml de apa (4-5 linguri) si se amesteca viguros timp de 30 de secunde pana se obtine o textura omogena. Mod de folosire: Masca se aplica in zonele cu probleme (coapse, fese sau burta). Se lasa intre 10 si 15 minute. Se clateste apoi cu apa calda. Daca aplicati apa florala, efectul este mai intens.  

CUMPARA

Categoria: Cosmetice BIO / Cosmetice bio corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *