PACHET PLANTEXTRAKT PENTRU SCIATICA (NEVRALGIE SCIATICA)

PACHET PLANTEXTRAKT PENTRU SCIATICA (NEVRALGIE SCIATICA) Despre Sciatica: Sciatica este termenul medical care se refera la o serie de manifestari printre care si durerile de spate, cauzate de o problema a nervului sciatic. Nervul sciatic este un nerv major, care se intinde din partea inferioara a spatelui spre partea posterioara a fiecarui picior. Cand nervul sciatic este lezat sau este supus unei presiuni suplimentare, pot sa apara dureri in partea inferioara a spatelui. Durerea se poate raspandi la sold, fese sau picioare. Pana la 90% dintre persoanele afectate isi revin complet, fara a fi nevoie de interventii chirurgicale. Sciatica nu este un diagnostic medical in sine, cuprinde o serie de simptome care implica durerile de spate care iradiaza de-a lungul traictoriei nervului sciatic si a radacinilor sale. Majoritatea persoanelor care sufera de sciatica au varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani. Femeile sunt mai susceptibile de a suferi de dureri de spate in timpul sarcinii, deoarece uterul in curs de dezvoltare pune o presiune suplimentara asupra nervului sciatic. Mod de administrare: - dimineata: Extract din muguri de Artar - Acer campestre MG=D1; - pranz: Extract din muguri de Mesteacan - Betula verrucosa MG=D1; - seara: Extract din muguri de Smochin - Ficus carica MG=D1/MG. Timp de o luna, iar in cazurile recidiviante sau cronice, in luna urmatoare: - dimineata: Extract din mladite de Mur - Rubus fructicosus MG=D; - pranz: Extract din muguri de Vasc - Viscum album MG=C1; - seara: Extract din muguri de Vita de vie - Vitis vinifera MG=D1; Aplicatii locale cu Artrophyt crema.

PACHET PLANTEXTRAKT PENTRU SCIATICA (NEVRALGIE SCIATICA) Despre Sciatica: Sciatica este termenul medical care se refera la o serie de manifestari printre care si durerile de spate, cauzate de o problema a nervului sciatic. Nervul sciatic este un nerv major, care se intinde din partea inferioara a spatelui spre partea posterioara a fiecarui picior. Cand nervul sciatic este lezat sau este supus unei presiuni suplimentare, pot sa apara dureri in partea inferioara a spatelui. Durerea se poate raspandi la sold, fese sau picioare. Pana la 90% dintre persoanele afectate isi revin complet, fara a fi nevoie de interventii chirurgicale. Sciatica nu este un diagnostic medical in sine, cuprinde o serie de simptome care implica durerile de spate care iradiaza de-a lungul traictoriei nervului sciatic si a radacinilor sale. Majoritatea persoanelor care sufera de sciatica au varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani. Femeile sunt mai susceptibile de a suferi de dureri de spate in timpul sarcinii, deoarece uterul in curs de dezvoltare pune o presiune suplimentara asupra nervului sciatic. Mod de administrare: – dimineata: Extract din muguri de Artar – Acer campestre MG=D1; – pranz: Extract din muguri de Mesteacan – Betula verrucosa MG=D1; – seara: Extract din muguri de Smochin – Ficus carica MG=D1/MG. Timp de o luna, iar in cazurile recidiviante sau cronice, in luna urmatoare: – dimineata: Extract din mladite de Mur – Rubus fructicosus MG=D; – pranz: Extract din muguri de Vasc – Viscum album MG=C1; – seara: Extract din muguri de Vita de vie – Vitis vinifera MG=D1; Aplicatii locale cu Artrophyt crema.

Va recomandam produsul PACHET PLANTEXTRAKT PENTRU SCIATICA (NEVRALGIE SCIATICA) vandut de la pretul de 121.71 RON.

Sciatica este termenul medical care se refera la o serie de manifestari printre care si durerile de spate, cauzate de o problema a nervului sciatic. 

CUMPARA

Categoria: Gemoderivate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *