Deodorant spray cu alaun Pure Aura, Salth of the Earth, pt. femei, cu pepene galben si castravete, 100 ml – Salt of the Earth

Va recomandam produsul Deodorant spray cu alaun Pure Aura, Salth of the Earth, pt. femei, cu pepene galben si castravete, 100 ml vandut de Salt of the Earth la pretul de 38.0 ron.

Deodorant spray 100% natural pentru femei cu aroma de pepene galben si castravete. Protejeaza pielea subratului de mirosul neplacut de transpiratie. Deodorantul Salt of the Earth a fost recomandat de revistele: Vogue, The Telegraph, Grazia, The Grocer. Cei de la Salt of the Earth au creat un deodorant  cu miros suav de pepene galben si castravete special pentru femei. Deodorantul natural clasic a fost imbogatit cu cel mai delicat miros 100% natural. Ca toate celelalte deodorante Salt of the Earth, si acesta este fabricat din ingrediente 100% naturale, incluzand aloe vera, caprifoi, pepene galben si castravete. Pure Aura este un amestec din saruri minerale naturale si aloe vera organica. Parfumul natural este formulat din extracte si uleiuri din plante. Sarea minerala folosita ca ingredient activ este numit alaun de potasiu. Alaunul de potasiu este folosit de sute de ani ca deodorant natural. Acționeaza lasand pe piele un strat invizibil de saruri minerale. Acest strat invizibil impiedica dezvoltarea bacteriei care produce mirosul neplacut si lasa pielea curata si proaspata. Caracteristici: - parfum proaspat natural: parfumul de pepene galben si castravete a fost creat din 15 extracte si uleiuri naturale de plante  - protectie de durata: Ingredientul activ al deodorantului Pure Aura protejeaza pielea timp indelungat - fara urme albe: Pure Aura nu contine niciun ingredient antiperspirant care poate determina aparitia urmelor albe pe haine - aloe vera organica: cunoscuta ca fiind ingredient-minune, este folosita pentru a hidrata si catifela pielea  - ingrediente 100% naturale: toate ingredientele deodorantului Pure Aura sunt naturale si eficiente - ideal chiar si pentru copii de la 8 ani in sus: acest deodorant poate fi folosit cu incredere chiar de fetele cu varste peste 8 ani - nu este testat pe animale: Pure Aura, deodorantul spray natural, nu este testat pe animale - nu contine: clorhidrat de aluminiu, alcool, CFC, parabeni, triclosan Deodorantul Pure Aura este aprobat de Vegan & Vegetarian Society. Ingrediente: apa, alaun de potasiu, poligliceril-10-laurat (natural), suc din frunza de aloe vera, extract din floare de caprifoi, guma sclerotium (agent de ingrosare natural), parfum (din extracte si uleiuri botanice), extract din floare de caprifoi, anisat de sodiu (din seminte de anason si chimen dulce), acid citric, *linalool, *limonen, *benzil alcool, * citral, *citronelol, *geraniol, *linalool, *farnselol, *eugenol, *benzil salicilat (*din extracte botanice si uleiuri esentiale).

Deodorant spray 100% natural pentru femei cu aroma de pepene galben si castravete. Protejeaza pielea subratului de mirosul neplacut de transpiratie. Deodorantul Salt of the Earth a fost recomandat de revistele: Vogue, The Telegraph, Grazia, The Grocer. Cei de la Salt of the Earth au creat un deodorant  cu miros suav de pepene galben si castravete special pentru femei. Deodorantul natural clasic a fost imbogatit cu cel mai delicat miros 100% natural. Ca toate celelalte deodorante Salt of the Earth, si acesta este fabricat din ingrediente 100% naturale, incluzand aloe vera, caprifoi, pepene galben si castravete. Pure Aura este un amestec din saruri minerale naturale si aloe vera organica. Parfumul natural este formulat din extracte si uleiuri din plante. Sarea minerala folosita ca ingredient activ este numit alaun de potasiu. Alaunul de potasiu este folosit de sute de ani ca deodorant natural. Acționeaza lasand pe piele un strat invizibil de saruri minerale. Acest strat invizibil impiedica dezvoltarea bacteriei care produce mirosul neplacut si lasa pielea curata si proaspata. Caracteristici: – parfum proaspat natural: parfumul de pepene galben si castravete a fost creat din 15 extracte si uleiuri naturale de plante  – protectie de durata: Ingredientul activ al deodorantului Pure Aura protejeaza pielea timp indelungat – fara urme albe: Pure Aura nu contine niciun ingredient antiperspirant care poate determina aparitia urmelor albe pe haine – aloe vera organica: cunoscuta ca fiind ingredient-minune, este folosita pentru a hidrata si catifela pielea  – ingrediente 100% naturale: toate ingredientele deodorantului Pure Aura sunt naturale si eficiente – ideal chiar si pentru copii de la 8 ani in sus: acest deodorant poate fi folosit cu incredere chiar de fetele cu varste peste 8 ani – nu este testat pe animale: Pure Aura, deodorantul spray natural, nu este testat pe animale – nu contine: clorhidrat de aluminiu, alcool, CFC, parabeni, triclosan Deodorantul Pure Aura este aprobat de Vegan & Vegetarian Society. Ingrediente: apa, alaun de potasiu, poligliceril-10-laurat (natural), suc din frunza de aloe vera, extract din floare de caprifoi, guma sclerotium (agent de ingrosare natural), parfum (din extracte si uleiuri botanice), extract din floare de caprifoi, anisat de sodiu (din seminte de anason si chimen dulce), acid citric, *linalool, *limonen, *benzil alcool, * citral, *citronelol, *geraniol, *linalool, *farnselol, *eugenol, *benzil salicilat (*din extracte botanice si uleiuri esentiale).

CUMPARA

Categoria: Vegan / Fara Gluten / Vegan / Fara Gluten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *