Deodorant spray cu alaun Rock Chick, Salt of the Earth, pt. adolescente, cu capsuni dulci, 100 ml – Salt of the Earth

Va recomandam produsul Deodorant spray cu alaun Rock Chick, Salt of the Earth, pt. adolescente, cu capsuni dulci, 100 ml vandut de Salt of the Earth la pretul de 38.0 ron.

Poate fi folosit de catre fete cu varsta peste 6 ani! Deodorant spray 100% natural Rock Chick pentru fete cu aroma de capsuni dulci. Protejeaza impotriva mirosului neplacut de transpiratie. Deodorantul Salt of the Earth a fost recomandat de revistele: Vogue, The Telegraph, Grazia, The Grocer. Delicat cu pielea fina si gentila a adolescentelor sau fetelor tinere, deodorantul Salt of the Earth este totusi foarte eficient, protejand impotriva transpiratiei timp indelungat. Fara miros si 100% natural, deodorantul a fost impachetat intr-un ambalaj dragut. Beneficii: Formula cu aroma de capsuni este ideala pentru vegetarieni sau vegani. Spre deosebire de deodorantele si antiperspirantele conventionale, nu lasa urme albe si nu interfereaza cu medicina homeopata. Caracteristici: - protectie de durata - fara urme albe - ingrediente 100% naturale - ideal pentru vegetarieni si vegani - unisex - nu este testat pe animale - ideal chiar și pentru copii de 6+ ani - nu contine: clorura de aluminiu, alcool, CFC, propileni, parabeni, parfumuri, triclosan, uleiuri minerale Mod de utilizare: Pulverizati pe pielea curata. Poate fi folosit pe pielea subratului sau chiar a picioarelor. Pastrati o distanta de 25 cm de la piele inainte de a pulveriza. Nu folositi produsul daca aveti rani deschise. Produsul poate fi folosit timp de 12 luni de la deschidere. Deodorantul Rock Chick este aprobat de Vegan & Vegetarian Society. Ingrediente: apa, alaun de potasiu, poligliceril-10-laurat (natural), suc din frunza de aloe vera, extract din floare de caprifoi, guma sclerotium (agent de ingrosare natural), parfum (din extracte si uleiuri botanice), extract din floare de caprifoi, anisat de sodiu (din seminte de anason si chimen dulce), acid citric, *limonen, *benzil salicilat, *cumarina, * citral, *citronelol, *geraniol, *linalool, *anisil alcool (*din extracte botanice si uleiuri esentiale).

Poate fi folosit de catre fete cu varsta peste 6 ani! Deodorant spray 100% natural Rock Chick pentru fete cu aroma de capsuni dulci. Protejeaza impotriva mirosului neplacut de transpiratie. Deodorantul Salt of the Earth a fost recomandat de revistele: Vogue, The Telegraph, Grazia, The Grocer. Delicat cu pielea fina si gentila a adolescentelor sau fetelor tinere, deodorantul Salt of the Earth este totusi foarte eficient, protejand impotriva transpiratiei timp indelungat. Fara miros si 100% natural, deodorantul a fost impachetat intr-un ambalaj dragut. Beneficii: Formula cu aroma de capsuni este ideala pentru vegetarieni sau vegani. Spre deosebire de deodorantele si antiperspirantele conventionale, nu lasa urme albe si nu interfereaza cu medicina homeopata. Caracteristici: – protectie de durata – fara urme albe – ingrediente 100% naturale – ideal pentru vegetarieni si vegani – unisex – nu este testat pe animale – ideal chiar și pentru copii de 6+ ani – nu contine: clorura de aluminiu, alcool, CFC, propileni, parabeni, parfumuri, triclosan, uleiuri minerale Mod de utilizare: Pulverizati pe pielea curata. Poate fi folosit pe pielea subratului sau chiar a picioarelor. Pastrati o distanta de 25 cm de la piele inainte de a pulveriza. Nu folositi produsul daca aveti rani deschise. Produsul poate fi folosit timp de 12 luni de la deschidere. Deodorantul Rock Chick este aprobat de Vegan & Vegetarian Society. Ingrediente: apa, alaun de potasiu, poligliceril-10-laurat (natural), suc din frunza de aloe vera, extract din floare de caprifoi, guma sclerotium (agent de ingrosare natural), parfum (din extracte si uleiuri botanice), extract din floare de caprifoi, anisat de sodiu (din seminte de anason si chimen dulce), acid citric, *limonen, *benzil salicilat, *cumarina, * citral, *citronelol, *geraniol, *linalool, *anisil alcool (*din extracte botanice si uleiuri esentiale).

CUMPARA

Categoria: Vegan / Fara Gluten / Vegan / Fara Gluten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *